Végigvittem PS3-on, utána elmondhatatlan mennyiséget játszottam vele offline, egy csomó mindent kipróbáltam amire lehetőséget adott a játék, de játszottam már akkor is online, bár akkor még főleg versenyt. Mióta kijött PC-re beleraktam ott is 200-220 órát, nem kell bemutatni a játékot. Nem tudom milyen lehetőségről maradok le, a nagyüzemi pénzszerzéshez meg újra és újra kell nyomni a PS-t, úgyhogy erről a dologról beszélek. Körülbelül 1 hónapja vágták hozzám a pezetát, előtte én is güriztem a zsetonért, de túl sokszor vertem a fejem a falba a sok barom miatt, akik képtelenek egy setupot letolni. Én autókázni szeretek benne, szeretek szórakozni a tuningolásukkal, a többi ember terrorizálása eleve nem mozgat annyira, az igen kicsi részét tette ki az eddig lejátszott óráimnak, ellenben a contact missionök pörgetése egyedül, a heistek pörgetése számtalanszor elég sok időt elvitt. Meguntam, ennyi történt, ellenben az új autókat szívesen kipróbálgatom, meg megcsinálgatom magamnak, de ez a része speciel nekem nem ért annyit, hogy napokat belerakjak, hogy meg legyen rá a pénz. Más nem nagyon kötött oda az utóbbi időben (majd most erre a DLC-re kíváncsi leszek). Én úgy gondolom kimaxoltam ezt a játékot, legalábbis amennyire én kiakartam, most már csak néha járok fel, akkor is többnyire versenyezni vagy csak veretni keresztül-kasul a pályán. Örülök, hogy páran még mindig annyira tudják ezt élvezni, mint amennyire engem odaragasztott napokra mikor kijött, de nálam már lecsengő félben van ez az egész. Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 13:40:28