Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egyszer csinalok egy prequel-t 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Követelmény: Lv50 feletti player, 20 éves kor minimum, Teamspeak.
Nekem van 2 barátom akikkel meg lehetne csinálni csak egy harmadik ember is kellene.
Jelentkezni lehet steam: davee921 Social club: Lazlow1992
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Más sem tud belépni online?mert nekem azt írja hogy nem elérhető a Rockstar game szolgáltatás.
ha velem játszol heistet én nem lépek ki.zolcsika0801 néven találsz meg
Vagy csak a játék egy hulladék? ....
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
hogyan tudom feltenni? Lépésről lépésre ha leírná valaki hálás lennék. Nem sikerült ezidáig. Köszönöm
hogyan tudom feltenni? Lépésről lépésre ha leírná valaki hálás lennék. Nem sikerült ezidáig. Köszönöm
Kurvára elegem van azokból!
1x megpróbálom megölni és erre a fejemre 10000magamat tesz és összeomlik a játék!
Legszebb grafikai mod ami jelenleg létezik 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Jó lenne ha mindet meglehetne venni, korlát nélkül!
És még olyat is, ami heti pénzt ad. (játékbeli hét)
Az üzleteket meglehetne venni. (és az lenne korlátozva csak)
Meg egy tengerparti vagy egy szigeti villát 😄
Szèp kilátással,de nincs.
"Nulla tenaci invia est via"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Na jó ez így nem pontos,valamikor rohadt régen volt konzolom.De az biza már legalább 20 éves,valamelyik szekrényben rohad vagy 100 kazettával,valami ősrégi 8 bites konzol.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.30. 12:24:57
Egyébként minden frissítést magától telepít.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.11.29. 22:38:45
Ha nem vagyok indiszkrét.
Egy kisebb segítség kellene nekem ,mivel lentebb olvastam ezt a frissítés dolgot.Kb ezév október elején vettem meg a 7 dvd lemezes Pc verziót dobozosan.A hetedik lemez feltelepítése után láttam hogy a nyolcadik lemezt ,illetve frissítéseket szed lefelé a netről és fel is telepítette azokat.Kb 6 óra hosszat telepített összesen,pedig jó gyors gépem van.Így kb 71 giga lett összesen az egész.Story módban nem, de online látom a patch verziót ami 1.3 as.Ennél már van újabb?Ha igen akkor pontosan honnan és hogyan kell telepíteni?Plussz attól is tartok ami gyakori hogy a frissítés gyakran hibákat hibaüzeneteket eredményez,vagy be sem tudok majd lépni.Magyarosítottam is a játékot nagyon szépen működik,szóval nem tudom érdemes e telepíteni frissítést.Pl nekem a vadászgépből csak a Besra ami megvásárolható,de akkor honnan van egyeseknek online saját fegyverzettel ellátott vadásza?Hova menti el,hiszen nem megvehető elem hanem csak ellopni lehet a katonai bázisról.Akkor hogy menti le hogy a sajátja nem értem.A segítségeteket előre is köszönöm, Zolcsi
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.11.29. 16:07:10
kb. ez az egy topik ami miatt itt vagyok még, de itt sincs nagy forgalom.
A fórum sem az már mint régen volt, meg ahogy látom egyre kisebb az aktív létszám is.
Mi az oka?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Legszívesebben megvenném újra de steam verzióban,mert akkor több órányi szívatást megspórolnék minden új DLC vagy patch leszedésekor.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
SSD-ről passz.
Social clubról iszonyú lassan jön le a játék,nekem az 5.5 giga patch a nyáron 1 nap alatt jött le,a játék meg maga 56 giga,arra még rájön vagy 7 giga patch.Ha social clubról húzod le az lesz vagy egy hét,ha Steam-es van az gyorsan lejön.
De a social klubról ilyen 50-70 kb sebességgel jön ha jön,általában percekre megszakad a letöltés.
Van értelme és látható eredménye ha SSD -re telepítem a játékot?
Mekkora a teljes telepített játék mérete, és mennyivel növekszik ha csak a single player -t játszom?
Le tudom húzni a net -ről a játékot, vagy csak lemezről tudom telepíteni?
Köszi srácok a segítő válaszokat.