27707
  • fazerus
    Párommal nem, bár Ő nagy GTA fan, de a V-n kiakadt, mert annyira élethű. Torrenttes változatot kitoltam, tetszett is, csak nem tudom hogyan tovább... :D
  • patchaou
    Steamen pont most volt akciós, de ahogy már látom vége :/
    Ha nem idegenkedsz a kulcsokat áruló oldalaktól akkor pl g2a-n 10k körül van.
  • Plata
    GTA V barátokkal eszement jó móka,privát sessionban rengeteget el lehet marhulni,akár melókkal,akár VIP küldikkel,vagy bármivel.
    Olcsó GTA V-öt nem tudok,bár steamen múltkor akciós volt,vagy most is az?
    Olcsó GTA V veszélyes,mert vagy olyat veszel ami bannolva van,vagy lopott.Vagy már használva van a kulcsa és max sztorit tudod egyedül tolni.
    Általában este 8-9 körül szoktam felmenni és úgy max éjfélig játszani,de irtó gyorsan eltelik az a kis idő,főleg ha haverokkal játszik az ember.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 11:37:35
  • JakyHUN
    Hát még mindig nem 8k, de itt mégsem 15, hanem csak 11

http://www.supergamer.hu/grand-theft-auto-5-p-208666.html

Egyébként szerintem megéri (nekem legalábbis tetszik), én először leszedtem torrenttel, kipróbáltam, megnézegettem mit tud, olvastam az online verzióról, és akkor döntöttem, hogy mégis megveszem, és még nem bántam meg, ha éppen erre van időm, akkor nagyon leköt, főleg ha találok értelmes embereket, akikkel lehet ökörködni, meg csinálni küldetéseket normálisan, ha éppen ahhoz van kedvem. Javaslom barátnőt lecserélni erre, a csajokkal úgy is csak a baj van állandóan :D (csak vicc)
  • fazerus
    Egyetem mellett, bocs.
  • fazerus
    Sziasztok,

Az utóbb PC játék vásárlásai után igen csak keserédes szájízzel írok Nektek... Division, Battlefront, több mint 25 e Ft, mindkettő parkolópálya, pénzkidobás ..

Most haverokkal kitaláltuk hogy érdemes lenne GTA V-be beruházni. Hol a legolcsóbb, mennyire tartós, izgalmas, változatos ? Érdemes megvenni?

Megmondom őszintén 15 e Ft nincs rá most, főleg, hogy itt a nyár és bár dolgozom teljes állásban egyetemen, a programok, barátnő több pénzt emészt fel ... van valami olcsó alternatíva? 8 e Ft még azt mondom OK... de többet.. hát.. ne menjen a jager és sör kombóm rovására ! :D

Köszi a válaszokat...
  • csabush
    Személyeskedés, másik leférgezése, mind-mind a ti szegénységi bizonyítványotok, nem az enyém, egy rossz szavam nem volt egyikőtökre se (természetesen mielőtt elkezdtetek ócsárolni izomból), de legyen igazatok lányok.
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 11:13:29
  • Borg
    Mondjuk legalább van élete.
    Te még nem jártál azon a szerveren gondolom...
  • JakyHUN
    Ja, befejeztem... :)
  • Plata
    Hagyd rá,úgysem fogja felfogni soha az életben hogy az ilyen emberek nem emberek hanem gerinctelen férgek.
  • JakyHUN
    Ezt nem is próbálom megmagyarázni, hogy miért zavar minket, ha valaki a csalást választja a megdolgozás helyett, mert ezt egy olyan, aki ezt csinálja, úgy sem fogja soha megérteni. És egyébként igen, mivel itt nagy mellénnyel hangoztatod (ahelyett, hogy inkább kussolnál róla, mivel szemmel láthatóan itt a többség nem preferálja sem a csalást, sem azt, ha valaki csalókat vesz igénybe az előre jutáshoz), hogy mikor hogy kunyerálsz lóvét, valóban úgy tűnik, hogy ettől te gizda, menő embernek gondolod magad. Nincs a tisztességes játékhoz türelmed, időd. Ok, qrvára mindenki leszarja, de legalább ülnél a szádra, és ne vernéd nagydobra, hogy milyen "egyéb" úton jutsz előnyhöz, te szerencsétlen...
  • csabush
    Miután kvázi lehülyegyerekezett gondoltam tájékoztatom róla, hogy kicsit mellé lőtt, de igazatok van, apukám sg accát kértem el, hogy szájkaratézzak ilyen begyöpösödött agyú emberkékkel, akik az alapján alkotnak rólam véleményt, hogy egy játékban tisztességtelenül jutottam pénzhez, aminek semmi lényegi kihatása nincs mások játékára. Bravó gyerekek.
  • csabush
    Ja, mert úgy jött le, hogy ettől én nagyobb embernek érzem magam? Nem az Igazság Bajnokai azok akik leugatnak azért, mert nekem nincs türelmem 200+ játékóra után ugyanazt újra és újra megcsinálni? Komolyan nem értem miért zavar titeket ha valaki a könnyebb utat választotta azért, hogy televágja mindenféle mocsokkal a garázsát, mert őt speciel pont ez köti le ebben a nyüves játékban. Ennél nagyobb gondotok az életbe ne legyen srácok.
  • Plata
    Erős a gyanúm hogy kölcsön vette valamelyik felmenője Sg nickjét és arról ír.
    egyébként az én nevemben nincs benne hogy Hun,sosem választanék olyan nevet amiben hun van.Bár a hajómon ott virít a magyar zászló.
    Meg az űrhajóimon is,de az más tészta.
    Viszont tegnap láttam public sessionban kurva14 nevű játékost,szerintetek magyar volt?
  • JakyHUN
    "28 vagyok"... nem a kora miatt lesz valakiből felnőtt, bár lehet ezzel újat mondtam. :)
  • JakyHUN
    Mielőtt még bárkiben felmerülne, nem én voltam az a HUN végű ember :D
  • JakyHUN
    nem egészen 8 óra alatt összeszedtem 1,5 milliót és vettem tankot... Mert akartam. Meg lehet magyarázni, hogy ki miért mire lusta, de ettől még nem leszel "nagyobb" ember... Nem akarásnak nyögés a vége. És egyébként tévedsz, mert azért is bannoltak már embert, mert amig betöltött neki a játék, elment kábelt fektetni, mire visszaért bekerült egy hackerektől nyüzsgő sessionba, elkezdték neki tolni az RP-t mint a rongy, és ezért kapott 10 nap bant. Vagyis nem igaz, hogy azért nem kaphatsz bant, mert csak kérsz valamit... mint az ábra mutatja, azért is kaphatsz, ha még csak nem is kéred, és akaratod ellenére kapod a pénzt vagy az RP-t...
  • Borg
  • csabush
    Remélem némi irónia szorult a hozzászólásodba és te sem gondolod komolyan, hogy ehhez valami különleges képesség kell, mert ha igen akkor nincs minden rendszer rendben, de hála istennek a te világodban ennek a képességnek a büszke tulajdonosa lehetsz, én meg nyilvánvalóan egy visszamaradott sz@rdarab vagyok, mert megspóroltam magamnak X óra agyleolvasztós játékot. Azért megpróbálok erős maradni, tudván, hogy ennyire mihaszna vagyok. :( (lassan fejezzük be ezt a témát, gyanítom senkit nem érdekel a mi civódásunk :D)

szerk.: A férges szerkesztést nézve te tényleg azt gondolod, hogy emiatt több vagy, akkor legyen így, legyen meg a lelki békéd, nekem is megvan hála istennek.
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 09:59:52
  • Plata
    Ha meg tudnád akkor nem kéne hackereknek cumizni lóvéért.
    De részemről is off a téma.Kár az ilyen férgekre szót pazarolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 09:49:57
  • csabush
    28 vagyok öreg, felejtsük már el ezt a lekicsinylő szöveget. Meg jössz itt az ésszel, nagy ész kell ugyanazt a küldetést elindítani hatezerszer, meg eladogatni ellopott autókat.. Rekesszük is ezt be, nagyon ügyes vagy, hogy téged leköt, meg ennyire beletudod magad élni, meg egyedül megtudod keresni, hidd el én is megtudnám, bárki megtudná, mert nem kell hozzá diploma, de nálam ez már lecsengett, kész.
  • Plata
    Általában a gyerekek inkább a rövidebb utat,csalás hack shark card-ot választják,mert nincs hozzá sem türelmük sem eszük hogy megszerezzék ami kell.
    Ismerem jól az ilyeneket,elég sok hülye gyerekkorú lúzer magyarral futok össze MMO-kban,általában segítőkész szoktam lenni,és ha új játékos van segítek neki felszereléssel ellátom,de amikor rinyálnak hogy nekik nem megy hogy ki farmolják a lóvét az már szánalmas,főleg ha olyan MMO-ban ahol ingyen bármit meg lehet szerezni kis farmolással,legjobb példa erre a STO,sok kezdő idióta esik abba a hibába hogy rinyál mert a fizetős hajók elérhetetlenek,miközben csak kis türelem meg játék kell hozzá,és ingyen megszerezhető bármilyen fizetős tartalom,egy kis ésszel az ember annyi pénzt kereshet amennyit akar,énis ingyenes játékos vagyok mégis megvan mindenem,az összes fizetős tartalom és cucc.És nem kell hozzá sok farmolás,csak egy kevés ész,amit egy rinyagép összeszed egy hónapban farmolással azt én két nap alatt megszerzem 1-2 óra játékkal.na persze utána meg megy a rinya hogy csaló vagyok,pedig csak használom az eszem.
  • csabush
    Én speciel szórakoztam velük egy órát kb és utána megszórt pénzzel, nem könyörögtem neki, de ha könyörögtem volna se érteném a hisztériát ezzel kapcsolatban. Az embert aki intézi a dolgát a sima vadászgéppel is kiszedem amit kihozok a bázisról, úgyhogy tökéletesen mindegy, hogy a pegasus-t hívom fel vagy elmegyek egyért oda. Teljesen felesleges ezen pörögni, ti kifarmoljátok, ti képesek vagytok negyvenszer ugyanazt a küldetést élvezni, én nem, pont. Ettől nem érzem magam ovis kisfiúnak. :D
  • Atika :o)
    Hello hazai ido szerint mikor jon az update?
  • Plata
    Ugyanígy szakadozott mint neked,és még netem is elment tőle.
    Nem tudtam szerkeszteni előző hszt mert erről szarról írok,melóból.
  • Plata
    Az a gond hogy Social club szervereiről töltöd a jàtékot.
    Tedd fel dvd-ről és a frissìtéseket majd leszedi.
    Social club szervere szar.
    Tavaly júniusban tettem fel jàtékot lemezről,akkor 5.5 giga volt a frussìtés.Egy nap alatt le is jött.
    Ugyanìgy
  • Maceehun13
    Sziasztok,nem tudom,hogy mi lehet a gond,talán a nettel de tölt egy ideig a játék .

utána ezt íjra ki és egy pár másodperc után elindul újra a letöltés .

és sok perc után,mert mindig megáll egy bizonyos MB-nál ezt írja ki

Nem tudom mi lehet,de ha tudtok segíteni azt megköszönném!
  • Plata
    Nekem van sok kocsim,de sok a lopott,vagy spawnolt rare.Ha van egy kis időm és ráérek szoktam magamnak Gold vagy Chrome Dubsta-t spawnoltatni.Csak annyi kell hozzá hogy legyen egy Gold vagy Chrome Dubsta nevű járgányod,azzal elmászkálsz reggel 9 és délután 5 közt a mod shop udvarára és spawnol egy újabb,ha szerencséd van.
    A Gold vagy Chrome Dubsta egy ritka kocsi,csak úgy szerezhetsz ha egy másik játékos spawnol neked.
    Ha telepakolod valamelyik garázst vele utána elpasszolhatod őket.
    Jah megy van egy Hearse is,de abból nem spawnoltatok többet,mert az egy rohadt lomha dög,kisebb emelkedőn lefullad.Kész téboly haza cipelni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 05:48:39
  • koltony
    Ha nem kell semmiért se küzdeni akkor mi a játék lényege? Megvan minden cuccod és ülsz a pénzeden vagy mi? Oké egy ideig szórakoztató de aztán megy az egész a levesbe.

Én átlagosan max 5 órát játszok 1 héten és így is megvan bőven mindenem hogy nem farmolom halálra magam.
    PS 1 óra alatt megvan még randomokkal is simán meg lehet csinálni max 1,5 óra alatt és bejön kb 500k $

Persze nincs tele a garázsom 20 féle autóval, de nem is kell mert 1 seggel csak 1 lovat tudsz egyszerre megülni :)

Minden cheater ugyanúgy elvesz a játékból, amit talán meg tudok érteni az az mikor cargo plane-t csinál magának, mert máshogy az nem érhető el.
  • RJoco
    Még, hogy nem rinyálás. Hányszor, de hányszot kunyeráltak már zsetont a hacker-től. Folyamat spammolják a csatornát 'please money'-al. Múltkor én is rinyáltam egy szösszenetet: please fuck your mother. A kis gecinek csak annyira telet, hogy behuppant a verdámba, engem meg kirakott belőle. Bár, lehet nem is ő volt a fene tudja, mert rájött, hogy nem tud mit kezdeni vele és kiszállt. Én meg lelőttem és elhajtottam.
    Szóval senki ne mondja, hogy a kis kunyerálók nem rinyálnak, mert igenis rinya megy. És hányszor, de hányszor látom, hogy a kedves delikvens inkább lelövi őket, mint adjon.

Legutoljára egy magyar gyerek nyavajgott lóvéért. Nem is lehetett eltéveszteni, HUN volt a neve végén. Aztán végül kaphatott valamit. Pont nem messze jártam, az meg állt egy hídon, fejét épp célba tudtam venni távcsövessel.

És nem mond azt, hogy 1-2 harci járművel adott esetben nem tudod elcseszni más játékos játékát, mert, ha pont megtalálod az illetőt, aki nem is számít rá és a dolgát intézné, akkor az igenis baromi idegesítő. Nem elég, hogy vannak olyanok, akik csak unalomból mennek az ember után, mert nem tudnak magukkal mit kezdeni, azokról nem is beszélve, akik azért jönnek utánam, mert gondolják, hogy pénzt kapnak (nem is értem, hogy, annyit nem ad a hullám) és lelőhetem 3x is, akkor sem tanul belőle és csak jön.
    A legtöbbször Kurumával megyek ki, mert azt csak a bomba meg a rakéta tudja elintézni, pedig nagyon szeretem az Übermacht-ot és a Sultan-t is.
  • Plata
    Akkor minek hívnád?
    Napi 2-3 órát játszom,mégis meg tudtam szerezni ami kell tisztességesen,az hogy benned nincs meg a kitartás az más tészta,én sosem mennék oda sírni egy hackernek hogy adjon pénzt.Az túlságosan megalázó,ha béna vagy a pénzszerzéshez inkább csalj magad,inkább mint egy hacker seggét nyalni.
  • csabush
    Nem hívnám rinyálásnak, de lényegében mindegy, neked van arra kapacitásod, hogy kifarmold, nekem nincs.
  • Zsoxx
    Azoknak az átlagéletkora 11,5 év.
  • Zsoxx
    Szemmel verted őket?
  • Zsoxx
    Semmilyen applikáció nem kell a Steamnek. Kapsz egy sms-t és beírod a kódot, amikor kéri a Steam.
  • Plata
    Jó csapattal kb 1 óra.És még el is baromkodhatjuk.
    Aki meg csalni pénzt magának az csalt impromptu race-el.milliárdokat.
    állítólag nuku bünti.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.06. 21:13:31
  • szabii98
    Lehet, hogy tisztességes, de krva unalmas századszor is végigcsinálni a pacificot:))
  • Plata
    Hááát,én inkább le tagadnám,mert ez vér ciki,képtelen vagy tisztességesen keresni és inkább rinyálsz cseten hackernek,na látod az baromira égő.Ebben Jaky-nak van tökéletesen igaza.
  • csabush
    Én kuncsorogtam már pénzért és egy pillanatig nem ég a pofámról a bőr, el is mondom miért: telepakolták cuccokkal a játékot, brutális összegeket kell lerakni értük ahhoz képest, hogy mennyit és mennyi idő alatt fizetnek a heistek. Persze akinek van fix játékos kerete, meg ideje minden nap játszani vagy legalábbis rendszeresen, annak ez megy, de nekem speciel egyik sincs, ellenben néha kimondottan jó felmenni baromkodni akár autókázva, akár buzzard/hydra párossal és nincs kedvem 50 órát ugyanazt a szart farmolni, adott esetben randomokkal, akikkel van hogy egy setup nem sikerül hatodjára se. A legnagyobb gond, hogy szerintem nincs összhangban a szerezhető pénz az árakkal, persze miért is lenne, egy valag pénzért tudsz venni játékzsetont, rockstarnak nem érdeke több pénzt fizető melókat belerakni. A példám amúgy megcáfolja azt is amit mondasz, nem azért koldultam, mert képtelen vagyok egy trainert kezelni, hanem mert ezért nem bannolnak és nem kell ötvenötször ugyanazt a cirka egy órát végignyomni. Hozzáteszem semmi előnyöm nem származott abból, hogy 2 garázst telepakoltam autóval (pl super classt még előtte vettem, amikor még voltak aktív haverjaim) és azt se gondolom, hogy a két katonai szarral tönkreteszem más napját, úgyhogy nem igazán értem ez miért csípi a szemeteket. Persze annyi előnyöm származott, hogy nulla ráfordítással megszórtak annyi pénzzel amennyit ti hónapok alatt kapartok össze, de ez a része annyira nem zaklat fel. :D Ezzel a manőverrel maximum a rockstart károsítottam meg, mert nem költöttem rá a játékon felül tízezreket, de ez meg legyen már teljesen mindegy nektek. (cheater meg akkor is lesz ha koldulnak tőlük, ha nem, teljesen mindegy)
  • Plata
    Én nem sajnálom hogy kidobtam rá 10 misit,szeretem,mióta megvan azóta ott lakom.