• vk90
    Sok dologban egyetértek veled, amiket ide leítál, főleg a szkriptelt küldétésekkel kapcsolatban. Ez a rendszer már a San Andreas-nál kezdett leginkább bemutatkozni, de itt még durvábbra fokozták. Emlékszem, mikor egyik küldetésnél már sajttá lőtem az egyik üldözendő kocsit, de az mint ha misem történt volna ment szépen tovább. Gondoltam szétlövöm a kerekét. Erre a kerék csak szikrázott. Na mondom mi ez. Utána megpróbáltam kiszedni belőle az embert. A kocsi szélvédője csupa véres lett. De persze csak ment tovább, miközben az én kocsim már füstölt. Kibaszottul idegesítő. Eleve akkor minek rakták bele a kocsiból lövöldözést.
    Viszont van amiben nem:
    "A régebbi gta-k, hosszabbak voltak főleg a sanandreas."
    Gta 3 és Vice City a IV-nél sokkal rövidebb volt, max a kettő egybevéve olyan hosszú, mint a IV.
    "Nemtudom hol az a rengeteg tartalom, azért annyira nincs sok."
    Ez nézőpont kérdése. Mellékküldetésből nincs annyi, mint a korábbiakban, de a sok kis apró tartalom (telefonhasználat, kocsi lemosás, taxizás, rendőrségi adatbázis, és még rengeteg ilyen apróbb dolgok, melyektől jobb a játékélmény.
    "A fizika nemhogy jó, inkább gáz."
    A fizikával önmagában nincs gond, a motorbaleseteknél ez jól látszik (nagyon látványos és persze vicces is). A hitbox tényleg nem a legjobb, ezen még kéne fejleszteniük.
    "A végtelen és orrod előtti/ lehetetlen helyi (pl egy zárt épületben ahol az egyetlen bejáratnál én állok, folyamatosan mögülem jönnek a rendőrök) gyors rendőrspawn elég szánalmas már."
    Azért ahhoz képest, ami a San Andreas, Vice City-ben volt sokat fejlődött. Sőt ebben én annyira észre sem vettem a rendőrspawnot. Pl: felmegyek egy épület tetejére, és látom, hogy kiszállnak a rendőrkocsiból és felmásznak a létrán, vagy a lépcsőn.
    96: "A kritikusok azt a játékot pontozzák magasra amelyiknek a kiadoja tejel."
    Nem kizárt, hogy így van, nem tudom, de megérdemli ezt a százalékot.