"Ezek megint olyan dolgok, amik nem létezhetnének a tudomány szerint, és meglepő módon igen ritkák az ilyen beszámolók is, ráadásul akárhányszor próbálták alátámasztani, hogy ezek igazak, sosem sikerült."
Na akkor én nem létezem a tudomány szerint, mert nekem mindkettő megvolt: a balesetkor láttam magam feküdni az ágyon, és videófilmszerűen a jövőmből részleteket is sokszor szintén a baleset után. Azért írtam le, hogy honnn eredhet az agyban a dolog, mely területek együttműködéséből, mert nekem ott fájt, szúrt akkor amikor láttam a jövőmből részleteket.
Nem strapálom tovább magam, hogy bizonygassam a létezésem. Ami statisztikailag egyépként is nulla, hisz fejen talált cirka 4 éve egy gömbvillám, szal a tudomány szerint nem is létezem. Én kérek elnézést, hogy nem olt előre odakészítve egy videókamera, hogy később is bizonyítani tudjam. Ami meg a jövőbelátást illeti és az agyból eredendő-e vagy sem. Nem csodálom, hogy em sikerült még bizonyítani én is hiába mondtam idegrendszert kutató helyen, hogy sikerülnek ilyesmik nem vettek komolyan, megvizsgálni meg naná, hogy meg sem akartak. Hiába mondtam én, hogy komolyan majdnem kiröhögtek. Na nekem aztán ne hivatkozzon senki a tudományos bizonyításra, ha az embernek esélyt sem adtak rá, pedig sztem egy spéci MRI felvételsorozat miközben ezzel "foglalatoskodom" fontos infókat mutatott volna.
Részemről a tudományról az a véleményem, hogy tehet egy szívességet. Habzó szájjal bizonyítékot követel, de módot nem adtak a bizonyításra. Az ember csak azt fogja bizonyítani, amit a tudomány "képviselői" akarnak, hogy bizonyítást nyerjen. Jó reggelt fiatalok!
Csont.
THE END