• karesz6
    Ahogy ma reggel már egyszer leírtam ehhez semmi köze sem a falevélnek sem az antilopnak. Egy biológiai példát nem tudsz párhuzamba állítani a fekete lyukakkal mert nyilván értelmetlen baromságok sülnek ki belőle. Mikor azt irtam hogy a rendszer működik én alapvetően az egész univerzumra értem nem pedig az antilopra ahhoz valóban nem kell isten. Azt hiszem már írtam hogy az én véleményem szerint úgy tudom elképzelni azt a bizonyos intelligens beavatkozást hogy létrejöttek a fizika törvényei és mozgásba lendültek egy eseménnyel az ősrobbanással akkor egy elég necces logikai bukfenc az ősrobbanást párhuzamba állítani az antiloppal. Az már jobb meglátás hogy ne csodálkozzunk hogy egy összefüggő rendszer elemei összefüggnek és működnek. Nem vagyok fizikus de ha jól tudom az ősrobbanáskor történtek bizonyos szimmetriasértések amik nélkül bizony nem működne így a rendszer.

Amúgy a véleményem alapvetően közelebb áll a tiedhez csak nem zárom ki a másik lehetőséget sem egyértelműen. Ha te igen az egy pont ugyanolyan vélemény mint az enyém. Ha jól sejtem a hívők között sem csak alacsony iskolázottságúakat találni.