• thsanyi5
    #30
    Az ötletek/találmányok védelme megint másik kategória. A lemásolt tartalmat ugyanis nem használom pénzkeresésre. Nem veszek el jövedelmet vele. Ha ellopnék egy szabadalmat és én kezdeném el árulni a találmányt ezzel tönkretéve élete nagy felfedezését azzal biztos komoly bevételtől meg hírnévtől fosztanám meg. Tudom hogy a lemásolok valamit és azt 'nem lopásnak' titulálom az elég feles magyarázat de mégse olyan mint bármi más amit szintén lopásnak nevezünk. A lopás azért lopás mert anyagi kárt okoz. Képtelen vagyok felfogni ez hol okoz ilyet. Itt természetesen azt a kategóriát értem amikor valaki úgyse venné meg amit lemásol. Vagy így jut hozzá vagy sehogy.
    Mellesleg fizettem már játékért. WoW előfizetésem is van. Tört szerón kezdtem és lám mi lett az eredménye hogy 'illegálisan' hozzá jutottam még évekkel ezelőtt.
    Ez az egész pénzbüntetés dolog arra megy ki, hogy növeljék a bevételt olyan területen ahol már többet nem tudnának eladni. Az okozott hiány amiről beszélnek csak a fejükben létezik. De pótolni akarják, ha mással nem akkor büntetéssel.