• NEXUS6
    Elhiszed, hogy a magyar kormány sem mond el mindent neked konteo ide, vagy oda?
    Tudod olajszőkítés, aranykézutcai robbantás, meg ilyenek sem voltak;). Minden esetre, amíg az ufókérdésben tehetsz fel kérdéseket, az előbbi témákban életed és egészséged megóvása érdekében nem ajánlatos.

Én nem tudom mi lett bizonyítva, vagy mi nem. De nagyjából minden nagyhatalom fegyveres ereje vizsgálta ezt a kérdést. Az angol kormányzat egyik nagy UFO szakértője szokott viszonylag gyakran nyilatkozni a médiának. Soha nem tagadta, hogy ezek a dolgok léteznének, olyan értelemben, hogy ezek valami idegen erő technikai eszközei.
    kb 60 év után kijelenthető, hogy vannak, de nem jelentenek közvetlen fenyegetést és nem akarnak a földi dolgokba beleavatkozni. Ennyi.

Persze, ha gondolod visszamehetünk a kályhához és el kezdhetünk vitatkozni, hogy a relativitás elmélet szerint miért lehetetlen és értelmetlen a csillagközi utazás.
    Bár erről szerintem meg kéne a zufókat vezető lények véleményét is kérdezni.