• fkomment
    "ginew":
    "..vajon aki 1 oldalas hozzászólásokat ir, az komolyan gondolja hogy valaki el is olvassa? :DD ez itt hozzászólás csak, nem publikálás k*cs*g :D"

Látod ez itt egy hozzászólás. Amit te 1 oldalnak hívsz az több hozzászólás egybefűzve. Mitől lenne értelmesebb 10 hozzászólásként elküldeni? A hossza pedig az előzmény hosszától és a mondanivalótól függ. Elég ha az elolvassa akinek a neve a bekezdés elején áll. Úgyis neki szól.
    (Első hozzászólás vége. Most következik a következő hozzászólás: )

"karesz6": "Ha logikusan nézzük minden elnyomó/agresszor előbb utóbb megtalálja legyőzőjét."
    Igaznak tűnik. Amíg van esély békés megoldásra addig miért ne?

"Kryon":
    Nem tudom se megerősíteni se megcáfolni az Iraki és Libiai példát. :) Ebbe szerintem egy kis összeesküvés elmélet is bele van vegyítve, avagy ki mit hisz az USA-ról és annak valódi szándékairól, meg a háborúk okairól és következményeiről.

Mindenkinek:
    Találkozunk ugyanitt az első (bejelentett) kapcsolatfelvétel után. :P (Ha még lesz internet..:P)

"Kryon":
    Egyetértek. Szerintem is túl rövig a rádiós időszak. Kérdés hogy az időszak után nem-e figyelik a frekvenciákat (akár más űrelemzési okokból kifolyólag is..) (Lassan tényleg megjön a kedvem egy Imperium Galaktika 2-höz, kár hogy nem csináltak 3. részt..)