" "Eleg bolond lenne barki egy kiprobalatlan, meg meg sem jelent termekre alapozni barmilyen szolgaltatast."
Már 1 hónapja piacon van, csak az első 3 napban eladtak 1 milliót. A rajta futó oprendszer nem egy újdonság, hanem az előző verzió továbbfejlesztése.
Ha a több mint 1 milliós eladott darabszám és a jópár éve meglévő oprendszer (iOS) számodra kipróbálatlan, akkor kérdem én, milyen terméket ajánlasz helyette? A minden egyes gyártó minden egyes készülékére külön rábarkácsolt Androidot, amikből 1 év alatt sem adnak el egymilliót?"
A kiprobalatlant arra ertettem, hogy nem probalhattak elesben iPad2-vel a rendszeruket, ha egyszer nem jutottak hozza. Az iPad 1. generacioja meg nem mervado, hiszen valamiert a 2-es verzio kell nekik, hiszen az 1-eshez hozzajuthatnanal most igen jutanyosan.
Nem vagyok en az iPad2 ellen, nekem az van, de akkor is hulyesegnek tartom ha valaki ilyen szinten teszi mastol (vagy pontosabban elore nem lathato korulmenyektol) fuggove magat. Fejlesszen, varja meg mig be tudja szerezni az eszkozt, aztan hasznlja. Pont.