A suli egy napja
-
ne bántsátok már...kicsi még.
Sharx: ha majd kicsit nőlsz,rájössz majd,hogy a 20-as,30-as korosztály nem tudja ezt értékelni,számunkra ez nem vicces. 12 évesen még elmegy a dolog és lehet,hogy az osztálytársaid értékelik,de majd rájössz,hogy egy idősebb ember számára ebben nem hogy poén nincs,de érdekesség. szerintem más témát keress,ne a sulit és találj ki egy történetet. ne az agresszióra és a poénokra menj rá,hanem csak úgy találj ki egy érdekes storyt,frappáns párbeszéddel és persze ne másfél percesek legyenek a videóid,mert az még egy sorozat részének is nagyon kevés,15-20 perces részek legyenek és legyen igazi tartalma,legyenek jól megírt párbeszédek,legyen egy igazi története.és igen,egy filmmel meg kell szenvedni. vegyél fel 20 percnyi videót és találj ki alá értelmes dolgokat,történetet a dolognak,de olyat,hogy egy 20-30 éves embert is le tudjon kötni. gyakorolj még kicsit szerintem. és fogd fel,hogy a fórum átlagéletkora 27-28 év körül van,innentől fogva ha olyat csinálsz,amit nem tetszik,meg fogják mondani, hisz szólásszabadság van és egy fórumban nem csak dícsérni lehet valamit,hanem igen is el kell fogadni a negatív kritikát. eddig még mindenki csak rosszat mondott a videódról. szerinted ez véletlen? egy videóval igen is dolgozni kell,emlékszem freddyD a rossz pc játékok blog tulajdonosa több napokat dolgozott egy 10 perces videóval,pedig ott még csak a szöveget sem kellett a jelenetekhez illeszteni,csak felvette ahogy végigjátsza a játékot,kivagdosta belőle az érdektelen jeleneteket. azt hogy játék közben vette-e fel a hangot vagy utána dobta rá,nem tudom,de valószínüleg közben.