From Dust
  • Magiszter
    Nagyon lehúzzák ezt a játékot, pedig a videók alapján (gameplay) nagyon jónak tűnik. Oké biztos vannak hibái, hiszen tökéletes játék nincs.
    Amit én hiányolok az eddig látottak, olvasottak alapján:
    - Állítható nehézség: easy, medium, hard. Mint írta sok feladat időre megy, némelyik bő nyállal megcsinálható, másik másodperceken múlik. Ezt megoldhatták volna a nehézségi szint állításával. Könnyűn több idő van, nehezen kevesebb.

- Irányíthatóság az AI-nál: Ha tényleg olyan idióta az AI mint írják, akkor kellett volna bele egy olyan lehetőség, hogy kijelölöd milyen úton menjenek a kis Pákók és azon az úton mennek. Max annyiban dinamikus, hogy az akadályokat a lehető legkisebb kerülővel kerülik meg.

- Sandbox mód: Kapsz egy nagy területet minden környezeti elemmel/képességgel és te irányítod. Vulkánokat emelhetsz, szökőárt támaszthatsz, hegyeket építhetsz, meg tavakat...stb. Tehát ilyen "természetszobrász" üzemmódot.
    ----------------------------------------------
    Amiket írtál arra reakció:
    - XBOX irányítás: Nah igen. Egy ilyen játék nem boxra való. Biztos meg lehetett volna oldani, de könnyebb rádugni egy egeret a gépre és ucu neki.

-AI problémák: Pecsben megoldható, de lehet nem véletlen csúszik a PC-s megjelenés.

- Látványvilág: Lehet hogy nincs minden kavicson 2048x2048-as textúra, meg 64x Tesszelláció és ilyenek. De amit láttam eddig attól az államat keresgéltem.
    - Hangzás: Erre én is kíváncsi leszek. Igaz nekem csak 2.1-em van a mai napig a gépen.

- Fagyás, Akadozás: Hát elég durván processzor igényes a játék, ha igaz a min-ajánlott gépigény. Nem csoda ha egy 5 éves konfig nehezen bírja. Az a Víz és Homok fizika amit láttam komolyan izzaszthatja a gépeket. Csak azt nem értem miét nem lehetne a GPU-val is számoltatni? Hisz VGA-t meg elég régieket írtak fel.

Szóval várjuk és nem adunk egy teszt véleményére. 2 hét múlva minden kiderül.