From Dust

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

launch trailer

Zomil
mondjuk annyiban örülök, h pont olyan dolgot huznak le benne amit pc-n elvileg könnyebb lesz megoldani...szvsz az irányitás sokkal könnyebb lesz egérrel, mint kontrollerrel, a többit meg eddig is tudni lehetett, nekem tetszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Újabb Gémpléy!
Omlás
Ubishop

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hol rendelted elõ?
Omlás
Mindenesetre én nyomtam vagy 1.5 hete egy digital preordert szal majd ha tölthetõ úgy is értesítenek :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Most néztem ubi honlapján, eddig volt pontos megjelenési dátum kiírva, méghozzá "RELEASE DATE: 27/07/2011", most meg csak 2011 van kiírva. xbox az változatlanul holnapi megjelenés. aug. 17 nem érzem biztosra.

Zomil, pénz beszél végülis...
Zomil
gondolom ms fizetett nekik...Call Of Juarez: The Cartel után ez is csuszik 1honapot kb...nemtudom...gyanus 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem ez van a dologban, (szerintem) hanem nagyobb volt a hangsúly az xboxos verzió felé és a pc-s kicsit optimalizálatlan maradt...
zorrobomber
kérdés hogy az miért jó a kiadónak?

Zomil
Sztem meg simán csak azért nem adják ki, h egy darabig csak xboxon legyen 😊

Valószínûleg az utolsó napokban óriási bugokba ütközhettek, amiket úgy véltek 3 hét alatt ki tudnak javítani. Optimalizálják a játékot. Nekem már mind1 csak tovább ne csúsztassák, majd javítgatnak még pecs formájában utána.
zorrobomber
vagyis de, ha bugos szar lesz akkor tényleg nem volt kész

zorrobomber
ezt sose fogjuk megtudni.

QuippeR
én csak azt nem értem, hogy ezt miért egy nappal az idõpont elõtt jelentik be? eddig nem tûnt fel, hogy nincs kész a játék vagy egyszerûen csak hazudnak?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Omlás
Ne legyen igazad ! <#idiota>

Én is! Naponta 5x néztem mikor rakják fel Steam-re az elõrendelést! 😊 Nem tudom elég lesz-e nekik 3 hét összpontosítani a pc-s verzióra... Nem akarok pesszimista lenni, de látom a további csúszás(oka)t! :/
Omlás
Hát nagyon úgy néz ki :/ pedig már vártam a holnapi napot mint a messiást :]

zorrobomber
ez egy vicc amit az ubisoft csinál

rps-ék egybõl még a CoJ cartel-nél írtak nekik levelet hogy miért csúsztatják, és miért fordul elõ ez ilyen rendszeresen. a válasz:
“Our teams work hard to ensure that all versions of our games achieve a level of polish and quality that our customers will appreciate. The development team needed a little more time to focus on the PC version , so we adjusted the date accordingly.”

Találtam még oldalakat: Itt és gamepod.hu

Szerintem biztosra vehetjük a dolgot... szóval még 3 hét a megjelenésig! 😞 :S :/
Omlás
Jah :/ úgy néz ki csak xdobozra jön ki holnap....

Itt is írnak a késérõl!
Omlás
Mondjuk én is azt néztem, hogy se fb-n nem írták ki hogy csúszik a pc-s megjelenés se hivatalos oldalon se ubishopon. A fene tudja :]

Facebook-on sem írták ki, hogy késni fog, még mindig 27-e van... Lehet optimalizálnak még pc-re?!
Omlás
Azért megjelenés elött egy nappal benyomták a dátum módosítás <#banplz><#idiota>

Zomil
de csak pc-n csuszik... :S
mondjuk legalább igy többet lehet majd megtudni addig a játékrol 😊

pedig már nagyon vártam félek hogy öszecsapot lesz reméltem már hogy kész minden és a pr miat csuszik deezek szerit utolso percekig fejlesztik 😞
ProGabe
Sajnálatos módon a Call Of Juarez: The Cartel után az Ubisoft egy újabb várva-várt játék megjelenésének idejét tolta el. A From Dust augusztus 17-én várható mostantól.

http://www.dsogaming.com/news/surprise-surprise-from-dust-gets-delayed-for-the-pc-until-august-17th/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kevesebb mint 3 nap... 😊
Kíváncsi leszek, majd meglássuk... 😊 Pre-order nem lesz Steam-en, megjelenés napján lehet majd megvenni.
Zomil
Igen sajnos a fizika nagyon meg tudja dobni a gépigényt és itt azért sok folyékony anyaggal dolgozik a program.

Malakai
Szerintem is sejthetõ volt, hogy ilyen magas lesz a gépigény.
Az, hogy pénz miatt lenne nem hiszem, nem egy aaa+os túlhypeolt cím.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Omlás
Pontosan, itt a folyamatos kölcsönhatásban van minden mindennel valósidõben számítások amik eszik az erõforrást.

elitehun
Arra. Amúgy gondolj arra hogy itt a folyadékokkal úgy mint viz meg láva is számolni kell. Crysisban erre nem volt gond. bescripteltek egy egy hullámot és annyi, de itt tudunk mozgatni elég hatalmas viztömegeket
GTA4re gondoltál nem? 😊 Egyébként nem gyõztél meg! 😊
elitehun
Azért itt egy "icipicivel" többet kell számolni mint egy GTA3-ben vagy crysisban
Ez jogos, de szerintem ennek hátterében pénz is van... Egy erõs két magos is elviszi ami 3ghz felett van biztos. Nem tudom elképzelni, hogy nagyobb gépigénye legyen mint a GTA 4-nek vagy a Crysis 1-nek! Ott is van rendesen számítás... Igazad van egyébként majd kiderül jövõhéten, de akkor is sokkalom ezt a gépigényt! :S
Omlás
Szerintem érthetõ ha csak a videókat nézzük, végez azért a motor számításokat a háttérben, hogy úgy mûködjön ahogy kell :]. Jövõhéten kiderül :]

Az nem semmi, hogy milyen gépigényes:

PC SPECS

System Requirements:

Minimum Configuration:
SUPPORTED OS: Windows XP SP3 / Vista SP2 / Windows 7 SP1
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz / AMD Athlon64 X2 4400+ 2.3 Ghz
RAM: 1 GB (XP) / 2GB (Vista/Windows7)
Video Card: 256 mb / shader 3.0 GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 3000+
Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 c
Hard Drive Space: 4 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

* This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Recommended Configuration:
Processor: Intel Core i7 920 2.66 Ghz or AMD Phenom II X4 3.00 Ghz
RAM: 3 GB DDR3
Video Card: 512 MB / GeForce 9 or ATI Radeon HD 4000 series
Sound Card: DirectX 9.0 -compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 c
Hard Drive Space: 4 GB
Peripherals Supported: Keyboard, Mouse, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Vazze! Core i7 2.66Ghz meg 3Gb ddr3???!!! Nekem lehet akadni fog q6600 @ 3,2Ghz és 4Gb 800mhz ddr rammal? Csak nem! 😊
Ubinál drága!!! 😊 greenman-on a legolcsóbb... Nem tudom, hogy annyit is venne-e le mint ami ki van írva! Nem ismerem, csak 3 ingyenes gémet szereztem be rajta... Steam-et várom még, jöhetne már!
Omlás
Javítom ubishop :]
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.229655600/From-Dust.html

Omlás
Nem egyszerûbb ubi store-ból rendelni ? :]

Gamersgate-en már jó pár alkalommal vásároltam. Annyiban másabb, mint a Steam, hogy levélben kapod a kulcsod és a letöltési helyet. Letölteni az installt tudod (érdemes meghagyni késõbbre) és abból telepíted. Kicsit körülményesebb, mint a Steam, de biztonságos és ha itt olcsóbb, akkor én aszerint döntök. Egyébként Steam-en sokszor csak aznap tesznek ki sok ehhez hasonló indie játékot, azért van az, hogy nem látod még. Ettõl még ott is ugyanúgy lesz, hiszen volt róla szó korábban. Az árban persze lehet változás, de ha Te ezt a rendszert biztosabbnak véled, akkor vásárold meg ott. Azt sem tartom kizártnak, hogy demó is lesz.
Mármint árnyvadász amiket linkelt, azokban nem bízom talán a greenman-ban igen...
Már linkeltem! 😄 Még mindig nincs steam-en! Amiket linkeltem azokban nem nagyon bízom... ha nem lesz Stem-en talán még greenman-on megrendelem.
Solid Snake
Jó, csak az a gáz, hogy 3-4 helyen elõrendelhetõ elõre, Steam-en meg semmi még!!!! 😞
elitehun
A facebook hülyeség és a fejlesztõk mondták hogy steamen lesz elérhetõ (ha jól emlékszem)
Itt is elõrendelhetõ! Nem drága 3400ft!
gamersgate

(17. el van írva. Az továbbra is 27.)

vagy

greenman

vagy

directtodrive

Szerintem Steam is lesz. Ne parázz.