• sanyicks
    Már megint terelsz. Előbb azt írtad nekem nincsenek érveim, úgy általában. Mostmár finomítottad arra hogy winről nincsenek (egyébként nem is kértél bizonyítékot eddig, sőt a linuxos problémákról nem mutattál be ellenben).
    Bocsáss meg de nem vagyok gondolatolvasó.
    De tessék itt egy kis galéria
    Írásban is majd egyszer ha lesz kedvem összefoglalom a hibákat, de azért így fejből is megy néhány emlékezetes probléma:
    még xp idején rendszeres volt, hogy a cd íróm egyszerűen megszűnt létezni winben, miközben a kábelek rendben voltak, és restart után általában megjavult.
    Havernál ugyan ez ment még egy serial portos 56k-s modemnél.

Egy igazán friss dolog is van, az integrált hálókártyámmal a win eldobálja a kapcsolatot, úgy hogy driver változtatás nélkül (ami whql-es) 1 évig rendesen ment ugyanazzal a win installal. Megoldódik ha disablézem az eszközt az eszközkelőben, majd enable, de igen zavaró, mert random időközönként újra kezdi. Utána keresve a neten gugli "win7 drop network connection" sok hasonló esetet találtam, több KÜLÖNBÖZŐ gyártótól származó hálókártyával, végeredményben a megoldás mindig ugyanaz "menj a boltba venni egy olcsó pci hálókártyát" (ez volt itthon úgyhogy azzal megy azóta gond nélkül. Vistával 1 évig ment, ugyan ez az integrált, és semmi gond nem volt. Linuxon most sincs...