Ezt én pont így gondolom fordítva. Valahogy iszonyatosan szeretsz kiforgatni és úgy beállítani dolgokat mintha mondtam volna olyat amit nem.
Ez volt az eredeti kérdésem:
"Azért arra nagyon kiváncsi lennék, hogy mivel tesz többet a google a közösségért (ha bármit is tesz egyáltalán), mint az MS?"
Erre jöttek a mindenféle pisztollyal fenyegetések. Pedig én azt látom, hogy a google semmivel sem tesz többet a közösségért. Vagy azt nevezzük annak, hogy csináltak egy böngészőt (ami reklámból tartja el magát tehát a közösség mint olyan csak azért jön a képbe mert sok felhasználó = sok bevétel, vagy van egy gmail ami szkennel, ellenőriz, email címet szed le, stb = bevétel és nem közösség) Ezt rá tudom húzni Ms-re is. Ingyenes a böngészőjük, van ingyenes levelezőjük, ingyenes virusírtó stb. Ha meg nem erre gondoltok akkor mi az amiben a google többet tesz a közösségért?
(és erre nem jó válasz az opensource.dokumentáltság, mert az android (vagy bármielyik másik) felhasználóinak 99%-a soha életében nem nézett bele a licenszbe meg a dokumentációba)