• hdo
    #70
    Ha a #67-ből nem tűnt volna fel, Operát használok, nem azt a puritán szart amit te emlegetsz.

    Nem vagyok hajlandó egy framerate/benchmark/screenshot/video-capture programot bezárni azért, mert Firefox 4 őkelme úgy döntött, hogy - szerinted - "teljes" hardvergyorsítást használ - szerinted - "részleges" helyett, mikor a tálcán van a dead space 2.

    Továbbá: EVR Sync renderelésre van állítva a Media Player Classic-om, és érdekes nem látok FPS számlálót sehol sem, és a Flash Pluginnal is engedélyezve van a hardveres gyorsítás, mégsem látok a flash játékok sarkában FPS számlálót, hogy csak azokat a programokat emlegessem amiket eddig is!

    Tehát továbbra is tartom hogy a Firefox 4 működik hibásan, főleg figyelembe véve, hogy minden alkalommal mikor a menüben böngészve megnyitok egy jumplistet annak a megfelelő sarkába ugrik a Fraps FPS számlálója. Vagy szerinted ez utóbbi is normális?

    Az meg hogy Foxban ki tudom kapcsolni a hardveres gyorsítást jó ötlet, elvégre egy hibás funkciót kapcsolnék ki vele … ha nem nyomtam volna uninstall arra a szemétre már ennyi idő alatt!

    És nem, nem csak ezért szedtem le, hanem azért, mert több olyan idegesítő dologgal is szembesültem, amit ebben a verzióban sem voltak még képesek kijavítani, melyek – hogy nehogy belémköss megint – a következők:

    - Nem tudom lebeszélni róla, hogy NE a területi beállításaimnak megfelelően nyisson meg automatikusan weboldalakat, hanem az angol verzió legyen az alapértelmezett!

    - Akárhányszor keresek google-ben, a részletes keresésnél egyszercsak gondol egyet, és nem a szövegmező az aktív frame, sőt, többször kell belekattintgatnom hogy újra az legyen!

    - Nem képes szintén felfogni, hogy én mikor ctrl+shift billentyűkkel kattintok egy linkre, akkor azt NE tolja a pofámba, hanem a háttérben nyissa meg. És most ne magyarázd hogy kattintsak rá görgővel, mert azzal nem érek sokat, ha például touchpadet használok, ahol nincs “harmadik egérgomb”!

    - Rühellem, hogy mikor bezárok egy lapfület, nem az azelőtt böngészett lapfülre ugrik, hanem egyet jobbra, ha az volt az utolsó lapfül, akkor balra.

    - Rühellem, hogy az előzményekből kell előkotornom egy előzőleg bezárt oldalt, persze szopjam ki a kisujjamból hogy most melyik volt az, ha webcímet nem ír, csak a headerben megadott weboldalcímet, amit cseszhetek, ha a weboldal egy rohadt frame-be volt csomagolva, mert mondjuk az ize.hu-ról nyitottam meg!

    - Rühellem, hogy még mindig nem lehet az “adress bar”-ba írni közvetlenül a kereséseket, opera már nem is emlékszem milyen régóta ismeri a kapcsolókat ... g – google, w – wikipedia stb.

    - Rühellem hogy nem képes a munkamenetemet automatikusan elmenteni, hiába van beállítva hogy “when firefox starts: show my windows and tabs from last time” néha gondol egyet, és üresen nyílik meg!

    És még sorolhatnám!

    Mielőtt felsorolnád, hogy azokat, amiket kifogásolok hogyan kell megcsinálni FF-ban, ne fáradj, én is tudom, de nem érdekel, mert egyszerűen amíg ide-oda kattintgatok FF-ban, addig Operában már régen megcsináltam amit akartam!