• Relixo
    #12
    Csak sajnálom azokat akik nem tudták a történetet felfogni, mert igenis van neki! Viszont erre a filmre nem lehet agyhalott módra beülni,hogy majd bambulok ki a fejemből és pfú de jó lesz és a látvány világnál sem szabad leragadni...
    A kamera beállítások sok helyen tipikus "képregény" és anime stílust képviselik ez tény. De ettől még nem csak azoknak fog tetszeni a film akik ezt a fajta dolgot kedvelik. Történetre oda kell figyelni,hogy értsd mi miből következik és miért! Persze nem azért mert annyira bonyolult a sztori,hanem mert a képi történések és a szöveg együtt adják azt ami a film mondanivalója és magát a sztorit is szintén ezek a kis részletek egészítik ki.( példákat nem hoznék fel spoiler kerülése végett)
    Nem egy tipikus történet vezetés van benne,lehet sokan ezt is érthetetlenségnek vagy hibának érzékelik,pedig nem az. Így utólag visszagondolva én a Viharsziget és az Eredet keverékének mondanám Zack Snyder stílusban. :)

    Amellett,hogy voltak hiányosságai a filmnek pl. a vér abszolút hiánya(ez is csak a kisebb korhatáros besorolás érdekében) nekem összességében tetszett a film azt kaptam amit vártam,sok akció,nagyszerű látvány,egy drámai történettel!
    10/8