Álomháború - A tavasz leginkább várt filmje megérkezett
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom, te is csak értelmes és reális dolgokat szoktál álmodni tökéletes összefüggésekkel, mindenféle kaotikus elem egy álomban merõ baromság. Egy szétesõben lévõ elmétõl mi a retek faszt vársz?
Naja 😄 meg ha el akarok lopni egy kést akkor nem zárok le minden kiutat és nem kezdek el táncolni ok nélkül az amúgy is erõszakos szakácsnak :/
Nothing Ever Changes
Azt hiszem normális hangnemben reagáltam a kommentedre. De semmi baj így legalább tudom, hogy nem kell komolyan venni a véleményedet.
Nothing Ever Changes
hát sztem se volt túl bonyolult a sztori, nekem inkább azzal van bajom, hogy egy kalap szar a film :-)
volt pár akciójelenet elképzelés ennek a Snyder gyereknek, aztán kerekített valami alibi sztorit köré
a nagy tudorok közül azért elmagyarázhatná végre valaki, mert eddig senki nem tette, ha rákérdeztem, hogy az hogy jön össze, hogy el kell lopni a kést a szakácstól=hatástalanítani egy bombát egy száguldó vonaton??? ennyi erõvel ide is képzelhette volna az elsõ szamurájos csatát. Tök mindegy volt, hogy melyik akció rész hol szerepelt, össze-vissza pakolhatta volna õket Snyder. Akkor ez egy koherens film?
Arra meg már ki se térnék, hogy hogy a francba fantáziálta be a 30-as években a kiscsaj helikoptert, meg a mai modern automata fegyvereket és shotgunt
Teljesen átgondolatlan csak az akciórészekért megcsinált fércmû lett ez a film sztem
Persze kinek a pap, kinek a papné...de én egy filmnél egy minimális összetettséget, koherenséget elvárok, a film részei kerek egészet alkossanak
volt pár akciójelenet elképzelés ennek a Snyder gyereknek, aztán kerekített valami alibi sztorit köré
a nagy tudorok közül azért elmagyarázhatná végre valaki, mert eddig senki nem tette, ha rákérdeztem, hogy az hogy jön össze, hogy el kell lopni a kést a szakácstól=hatástalanítani egy bombát egy száguldó vonaton??? ennyi erõvel ide is képzelhette volna az elsõ szamurájos csatát. Tök mindegy volt, hogy melyik akció rész hol szerepelt, össze-vissza pakolhatta volna õket Snyder. Akkor ez egy koherens film?
Arra meg már ki se térnék, hogy hogy a francba fantáziálta be a 30-as években a kiscsaj helikoptert, meg a mai modern automata fegyvereket és shotgunt
Teljesen átgondolatlan csak az akciórészekért megcsinált fércmû lett ez a film sztem
Persze kinek a pap, kinek a papné...de én egy filmnél egy minimális összetettséget, koherenséget elvárok, a film részei kerek egészet alkossanak
Ki mondta, hogy bonyolult baszdmeg?
legyenek szívesek olyanok reagálni a kommentjeimre akik úgy gondolják, hogy érdemben is hozzá tudnak tenni a témához és esetleg szöveget is tudnak értelmezni.
KÖSZÖNÖM.
legyenek szívesek olyanok reagálni a kommentjeimre akik úgy gondolják, hogy érdemben is hozzá tudnak tenni a témához és esetleg szöveget is tudnak értelmezni.
KÖSZÖNÖM.
Hát szerintem semmi bonyolult nem volt a történetben. Körülbelül olyan mint egy 12 éves dühös kislány délutáni fantáziálása.
Nothing Ever Changes
A sok idétlen romantikus maszlag után felüdülés volt ez a film. Személy szerint nagyon szeretem az agyra ható agymenéseket itt a szó pozitív értelmében. Számomra telitalálat volt a film, hazaérkezés után még egész nap sokk hatás alatt voltam a filmtõl. Lehangolt, K.O. utáni állapot volt ez, de néha pont ezért jó filmet nézni. Megértem, hogy sokaknak nem tetszik, mert nem kommersz lett a film, csak keveseknek fog tetszeni, azoknak viszont nagyon. Kicsit hasonlított a Viharszigetre, illetve a fõszereplõ egy másik filmjére, a Hivatlan Vendég-re. Zack megcsináltad, várom a következõ filmed!
A mozi mosdójában hallgatott emelkedett hangvételû beszélgetésekbõl asszociáltam ama kijelentésemet, hogy sokak nem értették a film mondanivalóját, vagy a történetet amit elbeszél.
És félre értés ne essék lehet valaki értette is és nem tetszett neki, de az ilyen nem hiszem, hogy nevetséges 0-1 pontos szavazatokat ad rá...
És félre értés ne essék lehet valaki értette is és nem tetszett neki, de az ilyen nem hiszem, hogy nevetséges 0-1 pontos szavazatokat ad rá...
Nekem tetszett, jo film volt 😊
Egyébként jok a rövidfilmek is amit mindegyik fantázia világhoz gyártottak, adnak egy kis +-t az egészhez.
Egyébként jok a rövidfilmek is amit mindegyik fantázia világhoz gyártottak, adnak egy kis +-t az egészhez.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszi :-)
hmmm érdekes film kicsi olyan Charlie angyalai-kill bill keverékre emlékeztet, persze teljesen más vonalon haladva, a képi világ megfogott
érdekes végzõdése volt de valahogy erre lehetett számítani.
A zenék nagyon jól ellettek találva...
nekem tetszett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár nem tetszett hogy megölték a sárkányokat
érdekes végzõdése volt de valahogy erre lehetett számítani.
A zenék nagyon jól ellettek találva...
nekem tetszett
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Azt viszont osztom, hogy akik perma szapulják azok csak képeket láttak és a mondanivaló nem jött át."
Na, kezdõdik itt is. Hihetetlen, hogy még létezik a világon olyan dürhõ, aki szerint, ha valakinek nem tetszik, akkor nem is látta. Fõleg egy olyan filmnél, ami sokak szerint a legalja. Vagy ezzel arra célzol, hogy a legutóbbi tíz film, ami nem tetszett neked, csak azért nem tetszett, mert azok nem jöttek át neked?
Hihetetlen, hogy még egy Álomháborúnál is jön egy nagyokos, aki megpróbálja megmagyarázni, hogy akinek nem tetszik, az nem ért hozzá.
Na, kezdõdik itt is. Hihetetlen, hogy még létezik a világon olyan dürhõ, aki szerint, ha valakinek nem tetszik, akkor nem is látta. Fõleg egy olyan filmnél, ami sokak szerint a legalja. Vagy ezzel arra célzol, hogy a legutóbbi tíz film, ami nem tetszett neked, csak azért nem tetszett, mert azok nem jöttek át neked?
Hihetetlen, hogy még egy Álomháborúnál is jön egy nagyokos, aki megpróbálja megmagyarázni, hogy akinek nem tetszik, az nem ért hozzá.
Jó film, fõleg a komor depresszív hangulata miatt. A Story jó, nem egy átlag hollywoodi semmit mondó kaka. Érdekes a megvalósítása is a mentalisan instabillá vált lány állapotát bemutatólag, ilyet még nem láttam/tunk.
kalapos01
Ha mások kommentján harsányan nevetni támad kedved legalább pontosan idézz. Relixo nem azt írta, hogy "nagyszerû, drámai történet" hanem: "Nagyszerû látvány, egy drámai történettel."
Azt viszont osztom, hogy akik perma szapulják azok csak képeket láttak és a mondanivaló nem jött át.
8/10
kalapos01
Ha mások kommentján harsányan nevetni támad kedved legalább pontosan idézz. Relixo nem azt írta, hogy "nagyszerû, drámai történet" hanem: "Nagyszerû látvány, egy drámai történettel."
Azt viszont osztom, hogy akik perma szapulják azok csak képeket láttak és a mondanivaló nem jött át.
8/10
Nem rossz ez az SG kritika de itt van egy ami igazán megfogja a film lényegét!
http://www.sfportal.hu/film-alomhaboru-9043.scifi
Egyébként iszonyat réteg film ami szerintem jót tesz neki.
#7 "Rajtunk kívül az összes ember kiment a moziból."
Van egy régi élményem mikor egy tucatnyi zsír rocker megjelent egy ingyenes techno party-n. Pont ez jutott eszembe errõl a mondatról. 😄DD
http://www.sfportal.hu/film-alomhaboru-9043.scifi
Egyébként iszonyat réteg film ami szerintem jót tesz neki.
#7 "Rajtunk kívül az összes ember kiment a moziból."
Van egy régi élményem mikor egy tucatnyi zsír rocker megjelent egy ingyenes techno party-n. Pont ez jutott eszembe errõl a mondatról. 😄DD
a mom parkban és az arénában van feliratos kópia a szokás szerint.
Látta valaki valahol feliratosan? Én akárhol néztem eddig csak szinkronosan adják azért meg nem adok ki pénzt..
Nekem semmi bajom a filmmel, nem volt rossz, de azon, hogy "nagyszerû, drámai történet", egy ideje már harsányan röhögök. Lehet, hogy csak nem értetted a sztorit. (Azt sem érdemes elfelejteni, hogy akinek tetszett, annak sem biztos, hogy leesett a történet. Mert mindenki azt hiszi, hogy érti a sztorit, addig, míg ki nem derül számára, hogy teljesen félreértette.)
Csak sajnálom azokat akik nem tudták a történetet felfogni, mert igenis van neki! Viszont erre a filmre nem lehet agyhalott módra beülni,hogy majd bambulok ki a fejembõl és pfú de jó lesz és a látvány világnál sem szabad leragadni...
A kamera beállítások sok helyen tipikus "képregény" és anime stílust képviselik ez tény. De ettõl még nem csak azoknak fog tetszeni a film akik ezt a fajta dolgot kedvelik. Történetre oda kell figyelni,hogy értsd mi mibõl következik és miért! Persze nem azért mert annyira bonyolult a sztori,hanem mert a képi történések és a szöveg együtt adják azt ami a film mondanivalója és magát a sztorit is szintén ezek a kis részletek egészítik ki.( példákat nem hoznék fel spoiler kerülése végett)
Nem egy tipikus történet vezetés van benne,lehet sokan ezt is érthetetlenségnek vagy hibának érzékelik,pedig nem az. Így utólag visszagondolva én a Viharsziget és az Eredet keverékének mondanám Zack Snyder stílusban. 😊
Amellett,hogy voltak hiányosságai a filmnek pl. a vér abszolút hiánya(ez is csak a kisebb korhatáros besorolás érdekében) nekem összességében tetszett a film azt kaptam amit vártam,sok akció,nagyszerû látvány,egy drámai történettel!
10/8
A kamera beállítások sok helyen tipikus "képregény" és anime stílust képviselik ez tény. De ettõl még nem csak azoknak fog tetszeni a film akik ezt a fajta dolgot kedvelik. Történetre oda kell figyelni,hogy értsd mi mibõl következik és miért! Persze nem azért mert annyira bonyolult a sztori,hanem mert a képi történések és a szöveg együtt adják azt ami a film mondanivalója és magát a sztorit is szintén ezek a kis részletek egészítik ki.( példákat nem hoznék fel spoiler kerülése végett)
Nem egy tipikus történet vezetés van benne,lehet sokan ezt is érthetetlenségnek vagy hibának érzékelik,pedig nem az. Így utólag visszagondolva én a Viharsziget és az Eredet keverékének mondanám Zack Snyder stílusban. 😊
Amellett,hogy voltak hiányosságai a filmnek pl. a vér abszolút hiánya(ez is csak a kisebb korhatáros besorolás érdekében) nekem összességében tetszett a film azt kaptam amit vártam,sok akció,nagyszerû látvány,egy drámai történettel!
10/8
El. Psy. Congroo.
Na ja, az eleje elég elvont, beteges fancsali képû lánnyal, a kis mimózalelkûek és gyerekek hagyják ki a filmet. (Spoiler: végén fejbe lõnek kettõt agymûtét..hát, kicsit emészthetõbbé kellett volna tenni, a 300-nál azért várható volt hogy nem babazsúr lesz a fílmben, többen ezért húzzák le..
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
miután vége lett a filmnek Mi?
A trailer-ek és a kritikák alapján mit vártatok??? Az egész mozi kiment? Azok az emberek leültek egy filmet nézni amire azt se tudták mit várjanak. Hihetetlen. Ha nagy ritkán eljutok moziba akkor tudom miért megyek... Ezt a filmet nem tudom megnézni mert nem érek rá, de nagyon megnézném és tudom, hogy úgy ülnék be mint aki nem várja a storyt nem gondolkozik nem csinál semmit, csak várja, hogy a samurájkardos bögyös macák szétkenjék a sárkányok meg a náci zombik arcát... ennyi.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
akkor nekem való film, alig várom, hogy lássam.
Ez volt életem legszarabb filmje. Hát ennél idétlenebb dolgot még nem láttam. 0. Rajtunk kívül az összes ember kiment a moziból. Én is csak azért maradtam mert nem volt szívem 3000 Ft-ot csak így feladni. Aki nem szereti a japán mangákat az ne nézze meg.
Nothing Ever Changes
és jót röhögtek a többiek? mert ez így nyelvtanilag értelmetlen. helyes megfejtés: Film critics should BE lobotomized.
Én igazából azt nem értettem, hogy miért lõtték le a film végét az elején a narrációval.
Tény, hogy volt néhány jól összerakott akciójelenet. Úgy ültem le, hogy nem várok el tõle semmi sztorit ez egy látvány film lesz. Mégis ahogy egyre jobban halad a végkifejlett felé a film úgy egyre jobban elveszítettem a film iránti lelkesedésem és a végén elég negatív véleményem lett. Szerintem egyszer nézhetõ, talán betépve 2-3x is a látvány miatt...
sztem eléggé szar film lett, összefüggéstelen jelenetekkel
Kihagyott lehetõségek ide vagy oda akkor is isteni film volt. 😊
Végre egy olyan film ami után nem úgy jövök ki hogy a saját életembõl jobbat vágok össze. Vagy "mi vagyunk a tökös amerikaik, a legfaszább gyerekek majd mi tökön rúgunk mindenkit aztán meg mentjük a világot" stílusú cucc.
Egyébként jó ez a kritika de még mindig tartom amit a facebookon mondottam: Awesome movie and soundtrack. Film critics should lobotomized. 😊))
Végre egy olyan film ami után nem úgy jövök ki hogy a saját életembõl jobbat vágok össze. Vagy "mi vagyunk a tökös amerikaik, a legfaszább gyerekek majd mi tökön rúgunk mindenkit aztán meg mentjük a világot" stílusú cucc.
Egyébként jó ez a kritika de még mindig tartom amit a facebookon mondottam: Awesome movie and soundtrack. Film critics should lobotomized. 😊))
← ElőzőOldal 2 / 2