• sanyicks
    "Ha te is tisztának nevezed, szerezz be pár leolvadt fűtőelemet és dédelgesd. :S"
    Hát ha lenne még egy életem versenyeznék veled. Én fűtőelemet ölelgetek, te pedig egy működő szénerőmű lezárt kéményébe kuksolsz. Van egy tippem ki bírná ki tovább (én) :D Gyanítom te néhány percen belül megfulladnál.

Normálisan működő atomerőmű okozott-e hasonló dolgokat: szmog, ózonlyuk, üvegházhatás, légúti megbetegedések? Nem hallottam róla...

még azt sem tudod hogy a fosszilis energiahordozóra épülő termelés nem környezetbarát, tehát nem is támogatják a zöldek.

Mintha azt írtam volna hogy a fosszilisnél tisztább az atom is. Ebből hogy jött le az hogy a fosszilis környezetbarát?
    Bizony ezt támogatják a zöldek közvetve, mert az atom ellen mennek, más alternatíva meg jelenleg nincs... Ha nem atom, akkor fosszilis... evvan.

"Egyébként sem értem miért teszel egyenlőségjelet a zöldek és a liberósok közé. A kettő ugyan nem zárja ki egymást, de nagyon távol áll a kettő."

Pedig szinte mindig együtt van a kettő. Mondj egy példát nem liberós sötétződ szervezetre/pártra. Azért teszek egyenlőség jelet a kettő közé mert mind2 látszólag(csak látszólag) jót akarva, rosszat tesz.
    Olyanok mint a rasta csávó a régi sportszeletes reklámban...