DanielGray#69
Én már "rápróbáltam" az Operára nagyon régen,de mivel jó néhány oldalt képtelen volt megnyitni,így hanyagoltam is.Pedig tetszett,mert egyébként voltak benne jó ötletek.Kipróbáltam a Google böngészőjét is,de az meg egyrészt fapados(ahogy sokan írták),másrészt macerás volt megtalálni a kiegészítőket...és nekem,mint átlagos felhasználónak,ez nem nyerő.A leginkább zavaró az volt a dologban,hogy először nem volt hozzá szövegkereső funkció(amikor beírsz valamit és az adott oldalon keres).Aztán kiadtak hozzá egy ilyen bővítést,de az is fapados volt és körülményes.Egy erős buggy jut eszembe a Google böngészőjéről.Gyors,fordulékony...de a luxus érzés nem igazán van jelen.;) A róka nekem a legjobb választás.Luxus autó érzés(csak a szivargyújtó hiányzik),logikusan van felépítve és egy rahedli kiegészítő "rendelhető" hozzá.Bentley... Kicsit nehéz és nem is sport kocsi,de minden igényem kielégíti.Ezt a négyes verziót majd csak akkor töltöm le,ha már néhány frissítésen átesett,mert így visszaolvasva még vannak hiányosságai.