• B0nFire
    OFF volt, miként a legelső hsz is, amire reagáltam. Elnézést, hogy a Szent Linuxot merészeltem felhozni ellenpéldaként, de hirtelen az jutott az eszembe. Egyébként még nem láttam olyat, hogy a Windowsos bement volna a Linux topikba, és ott elkezdte volna a "Windows úgyis jobb" flémet. Ez minden esetben fordítva történik. Ahogy a hitviták is. Soha nem az ateista kezdeményezi, hanem a fundamentalista, aztán amikor az ateista érveket kezd el felsorakoztatni a saját nézete mellett, akkor megindul a támadás és a flém. Ahogy te is megindítottad ellenem, a tárgytól teljesen eltérve, miközben én a példáimmal arra kívántam rámutatni, hogy egy reklámbevételekből élő internetes hírportál nem arról ír, amiről akar, hanem arról, amit sokan olvasnak. Ezt kétszer is el kellett magyaráznom a gyengébbek kedvéért. Ez mind off volt.

Naná, hogy védjük a Wint, a világ 97% által használt operációs rendszert, ha egyszer állandóan támadva vagyunk érte. "Aki wint használ, az láma, 1 bites user stb." Semmi gond, csak ezt kérjük ki magunknak. Te ugyanúgy besértődtél és átmentél támadásba, amikor megláttad a "Linux" szót valamivel összehasonlítva negatív kontextusban, holott a teljesség kedvéért azt is leírtam, hogy mind a Linuxosoknak, mind az Operásoknak megvan a maguk közössége, az oldaluk, ahol annyit bréjnsztormingolhatnak a témával kapcsolatban, amennyit tetszik. Nem fog odamenni egy Win user és belekotyogni. Az magyar opera oldalra szintén nem fog egy exploderes odamenni igét hirdetni. Csak te szelektíven olvasol.

Nem azért kell védeni a Wint, mintha a MS mammutcég ne lenne képes megvédeni magát, hanem azért, mert ha a nagy százalékot hozom fel érvnek, hogy ezért jobb, akkor egyből jöttök az "egymillió légy nem tévedhet" példával, ami barátok között is aljas csúsztatás, ha figyelembe vesszük, hogy a légy alapjában véve mire használja a szart, és az ember mire. Továbbá egymillió rovar sem mérhető össze az emberrel semmilyen tekintetben, sem intelligenciában, sem ízlésben. Legfeljebb akkor, ha majd tömegesen kezdenek el számítógépet használni. Emellett hazugság is, mert a légy nem eszi a szart, hanem abba rakja a petéit, mondhatni kell neki a szaporodáshoz, mi meg másképp csináljuk.

No, ennyi off elég is volt, és kéretik nem engem azért lámpavasra húzni, mert a fapados OS/böngésző/akármi nem hajlandó nagyobb népszerűségre szert tenni. Egyiknek sem én vagyok a gazdája! Uff, én beszéltem!