• xrt
    "Szerintem nézz utána a dolgoknak mielőtt ilyesmiket írogatsz mert csak magadat járatod le. :)"

Neked nem ártana, én már túl vagyok rajta.

"A kifogyós kérdésedre már válaszoltam, de legyen. Fogjuk rá, hogy elfogy a cucc 50 év múlva. Addigra már jóeséllyel sikerül megvalósítani fúziós erőművet. A kísérleti erőművet emlékeim szerint most építik."

Persze, meg már írtam egyszer minden család kap egy vagy több űrhajót amivel a galaxisok között repkedünk, meg hozunk pár bolygót a naprendszerbe ha az előbbi nem valósul meg csak hogy legyen hol élni. Valami realitás esetleg? Mert ez kb. olyan szintű válasz volt hogy az atomkatasztrófák végülis nem is okoznak problémát...

"
    "Ha az életterünket elpusztítod csak azért hogy legyen energia nem mindegy mi okozta? " És mégis hol történt ilyen? Várj, ne segíts! Megvan! Csernobilban! Az aduász ismét előkerült, mi? :D"

Nos fel tettem a kérdést a hivatkozott kommentben: "Ha nem lesz nafta az atomerőművekhez, mi lesz a jövő?"
    Miért kerülöd a választ? (Akartam írni mint az ördög a tömjénfüstöt, de nem lenne stílszerű. :P)