• Talley
    #165
    xrt: remélem nem bánt meg túlzottan, de te egy idióta vagy.

    Végigolvastam az utolsó 80 hozzászólást és eddig semmi értelmeset nem írtál. Csak folyton követelőzől, hogy adjanak ilyen meg olyan linket bizonyítékul. (Gondolom az, hogy te magad keresd meg túl megeröltető lenne.)

    Igen, az atomerőművek veszélyesek - mint mások leírták, ezt mindenki tudja - de kb. minden más is a világon. És persze nem is tökéletesek, de én spec veled ellentétben reménykedem, hogy az ember azért még fog fejlődni és nem fog a mostani szinten megmaradni. Gondolj bele, hogy az elmúlt 40-50 évben mi mindent sikerült elérni.
    Az emberiség meg eléggé leleményes és ha kényszerítve van gondolom elég gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz.

    Ami meg ezt a folytonos "felrobban a Földet" [és ugyan nem nagyon szoktam a nyelvtani hibák miatt kötekedni, de azért a Földet nem kéne kis betüvel írni. mert nem ugyanazt jelenti] illeti. Ki a fenét érdekel? Ha felrobban szerinted még élni fogsz? Hogy ez természetes lesz e vagy sem az sem fog szerintem senkit sem izgatni, mivel halottak leszünk.

    Egy filmben vagy sorozatban volt egy jó beszólás a mentsük meg a Földdel kapcsolatban. Bármit is teszünk a bolygóval az továbbra is ott marad. Mi viszont nem. Így inkább a Mentsük meg az emberiséget kellene erőltetni, mint a Mentsük meg a Földet. [Nem ezekkel a szavakkal mondta, de a lényeg ott van.]

    Ami japánt illeti, nem aggódok annyira miattuk. Igen gondolom elég nagy náluk a baj és évekbe beletelhet, mire rendbejönnek. De figyelembevéve, hogy a 2. VH után hova jutottak és milyen gyorsan...

    Végül pedig: Kérlek tégy mindenkinek egy szívességet és törd el a billentyűzeted.

    //helyesírási hibák, amiket elkövettem nem érdekelnek és senki ne is hívja fel rá a figyelmem. Előre is köszönöm.//