Egyetemi hallgatók is vezethetnek gyakorlatot?
  • scarbatia
    #112
    Azért írtam ezeket mert épp ellenpéldaként hoztam fel arra, hogy ezekre kutya se emlékszik kérdés érdemes volt-e megtanulni akkor. A választ mindenki döntse el magában:)

    Azért persze egy valami miatt bizonyára volt értelme, átment belőle az illető XD

    Amúgy hadd jegyezzem meg számos java vagy c++ fejlesztőt ismerek mindenféle komolyabb végzettség nélkül és vezető fejlesztőként dolgoznak nem csak script kiddelnek tehát. És a fentiekbe nagyon is beleillenek sőt egyikük simán ugyanezt mondta, amit én most leírtam.
    Ennek ellentéteként láttam én már szánalom kódot ELTE-t vagy BME-t végzett embertől és nagyon okos dolgokat mondtak mindig, marha jó előadókészséggel csak a mögöttes tudás hiányzott. Olyan dolgokba vitték bele a céget, hogy hihetetlen, és nem hajlandóak belátni általában a hibájukat talán a "jóféle" egyetem nevelte beléjük ezt a fajta arroganciát, de ötleteikkel sokszor milliós károkat okoztak.
    Természetesen ezek kisarkított példát csupán az előítélet és a téves következtetések ellen hoztam fel, miszerint akinek nincs papírja az nem viheti sokra akinek meg van és valaki nyomott belé egy pecsétet a BME-n az máris zseni és legalább elfogadható szintű munkát végez.
    Persze ebbe is bele lehet kötni, hogy a kivétel erősíti a szabályt....