Egyetemi hallgatók is vezethetnek gyakorlatot?
  • scarbatia
    #108
    Menj el pályakezdőként egy állásinterjúra és ezt add elő, ha kapsz egy konkrét feladatot. Majd meglátod mit szólnak hozzá.
    Ha nevetségesnek érzed, hogy inkább gyakorolva mint seggelve kell tanulni akkor a futást úgy kellene kezdeni, hogy 3-4 évig anatómiát tanulsz :|
    Én ezt érzem nevetségesnek, nem azt mondom ettől függetlenül, hogy nem kell elmélet csupán azt, hogy gyakorlat orientáltabban kellene oktatni és valós ismereteket. Azoktól akiknek valami köze is van az adott témakörhöz.
    A lényeg nem az, hogy mi ebben nem értünk egyet sem az, hogy fél vagy teljes munkaidőben megy-e valaki el egyetem mellett melózni vagy nem is próbálja meg. A lényeg szerintem az, mivel ez egy fórum, hogy valaki nyíltan a sablonszöveg ellen is fel emelte a hangját és ez talán figyelemre int másokat és jobban elgondolkodnak hogy mégis nem lenne-e jó utolsó 1-2 évben suli alatt dolgozni.
    Amúgy szvsz ugyanott vagy 24 éves pályakezdőként mint 22 évesként hidd el a diplomától nem esnek már sokan hasra. És bizony a legkisebb kispista lesz az ember ilyenkor a cégnél, tudom mert én is így kezdtem aki csak tudott belém rúgott egyet és még csak nem is szólhattam. Bárcsak mást írhatnék, de én ezt láttam, szerencsére lekopogom ezen már túl vagyok :)