11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • Zephyr Retiring
    3D techdemókat én szoktam nézni :)
    Nem tudom érdemes e belefolyni, hogy melyik film (vagy mesefilm) jobb, vagy rosszabb e 3D-ben.
    Már csak azért is húzós kérdés ez, mert az egyik embernek nagyon tetszik a Transformers 3 simán 2D-ben is, míg a másiknak még 3D-ben sem.
    Ha magamból indulok ki, az Aranyhaj 2D-ben is elvarázsolt és szórakoztatott, 3D-ben pedig ugyebár kaptam plusszba a térhatás élményét is. A film semmivel sem lett jobb vagy rosszabb történetileg, de mégis jobban tetszett 3D-ben. Ez mondjuk speciel az asszonynak is ugyanígy volt...
    Viszont az Így neveld a sárkányodat történetileg sem tetszett, meg igazából 3D-ileg is (nekem) csalódás volt. Egyetlen jelenet ragadott meg csupán, mikor a kis főhős a sárkánya hátán repült. Ekkor érvényesült valamelyest a 3D. Egyébként nem. A Titanic c. film abszolút nem is érdekelt, csak a 3D miatt fogom megnézni. Láttam a 3D-s előzetesét, és azt direkt a 3D-re hegyezték ki. (pl. folyosós jelenet, mikor elnézel Kate mellett, és érzékeled a folyosó mélységét, miközben Kate már szinte az orrod előtt kalimpál :)
    Nagyon tetszett az A.L. a vámpírvadász is (vannak még páran akiknek szintén) ebben a filmben kicsit keveselltem a 3D-t (néha szinte csak a balta feje repült 3D-ben és semmi más) viszont olyan jó volt a sztori (számomra) ,hogy nem is érdekelt ez különösebben...
    A "sima" Lincoln c. történelmi film viszont már 3D-ben sem érdekelne (szerencsére úgy nem is létezik) ezt az "élményt" meghagyom inkább 2D-s filmmániás kollégáimnak :D