11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • narumon
    Háááát ezeket inkább passzolom. Ha érdekel miért:
    Abraham Lincoln - a kevés filmek egyike amit nem bírtunk végignézni. Borzasztó! csakúgy mint az utolsó kaptárt. Amilyen érdekes és jó volt az 1 azóta egyre mélyebbre repülnek - sajnos a nézhetetlent is sikerült most már megütni.
    Prometheus - 3D-ben láttam moziban, pont ugyanannyira lett volna jó 3D nélkül is.
    Szokás szerint abszolút nem értek veled egyet - ha egy filmhez 3D kell, hogy eladja akkor ott már nagy a baj. Mondok egy pár filmet - Forest Gump - nem hiszem, hogy 3D-ben sokkal állatabb lenne. Halálsoron - biztosan érdekes lenne megspékelve olyan effektekkel, hogy kiemelkednek a rácsok...
    Egyébként több havernak is van 3D tévéje - amikor újdonság volt élvezték, azóta leginkább nem használják. Én meg egyszer néztem úgy filmet az egyiknél - hát még a mozinál is szarabb volt. Ha most kell moziba mennem és van kétféle adás, gondolkodás nélkül a 2D-re veszek jegyet. Mondjuk az is igaz, hogy Titánok akármilye és Amerika kapitányra 500 forintot nem adnék ki, pont jó volt utólag divxben - max annyit érnek.
    Szóval nem nem és nem. A kínszenvedés 3D (rakjunk hozzá valami kirepülő valami effektet hogy jó legyen és repűjjön 3D-ben a nézők felé Pista!) az ég világon semmit nem ad a filmhez inkább csak ront rajta. Nem öncélú és jó 3D-ből meg kevés van sajnos. (1?) A 2D-ből konvertált 3D (mint pl a Karib tenger kalózai uccsó - az meg annyira fosch 3D, hogy többször levettem a moziban a szemüveget anélkül is pont ugyanazt láttam.