11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
 • Zephyr Retiring
  #1805
  4 milla, vagy 4 milliárd: nem tök mindegy? Amúgy igazad van: a számokkal folyton hadilábon állok.
  Ha ez nem így lenne, simán csak úgy blindre is kiköhögném magamból hétről-hétre az aktuális lottószámokat előre..

  De mint ahogy az általában lenni szokott: köhögés helyett marad a röhögés, és ha rajtam mások nem is, magamon kínomban biztosan mindig jót röhögök..

  Ami a felajánlott vigaszdíjat illeti méltányolom a kedvességed, de inkább nem fogadom el (akkor sem, ha jövő héten tiéd lenne netán a telitalálat), mert a magam részéről jobban tudok örülni a pénznek úgy, ha magam kerestem meg.
  Hogy akkor meg mi a fenének lottózom rendszeresen?

  Nos: elvi okokból. Ugyanis tévedés azt hinni, hogy a lottónyertesek nem dolgoznak meg a nyereményükért, hanem csak úgy az ölükbe pottyan. Természetesen azért nyernek, mert megtippeltek helyesen 5 nyamvadt számot jó helyen és jó időben.
  Tehát megdolgoztak azért amit kapnak cserébe. Ez tény, gondolhatod másképp, de mint azt magad is jól tudod már rég: logikám kikezdhetetlen..

  Szóval ha ezen a héten telitalálatot nem is, a játék örömét mindenképp megnyertem, hiszen jövő héten is ismét tippelhetek 5 nyamvadt számot. Remélem, majd ismét rosszul, mert ugyanis számomra ez az egész lottó.mizéria csak addig játszik, míg egyszer valóban meg nem nyerem rajta a telitalálatot. Onnantól ugyanis, hogy viszem a bankot, már számomra nincs semmi kihívás benne.
  Valahol legbelül a fórumozást is pont emiatt kedvelem: itt lehet hibázni és azt kijavítani, félre és megbeszélni dolgokat, át és megélni régi és új ötleteket és véleményeket stb.

  De elég lesz ebből a témából ennyi is bőven. Megérteni úgyis csak annyit fogsz belőle, amennyit meg akarsz érteni.
  Há nem? Há de! Hát nem is szaporítom tovább a szót, megyek folytatom az "m" projektet.
  Amivel mondanom sem kell, ma sem haladtam semmit, de nem ez a lényeg.
  A lényeg a szándék, illetve annak megléte.
  Ezt a sok hülyeséget meg végigolvasnod máris megérte...