11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • Zephyr Retiring
    #1746
    Hallástorzulást? Végül is azt szinte bármi okozhat, akár ez is. Bár a hozzám hasonlóan nem dohányzóknak van egy nagy előnye dohányzó társainkkal szemben: az erős dohányosok tiszta hangra adott küszöbe megemelkedik a nem dohányzókhoz képest. Kérdés ugye, ki számít erős dohányosnak. Én több mint 10 éve már, hogy leszoktam. Tehát esetemben már az évi 1 szál cigi is erősnek számítana ha rágyújtanék ismét..

    Témát illetően érdekes még az is, hogy a hallásküszöb eltolódás nők esetében az alacsony frekik esetén kisebb, míg a pasiknál meg a magas frekik esetén az. Szóval ez még biológia függő is...
    És ha már erről van szó, az Aszpirinnal sem árt vigyázni. Nagyobb dózis akár halláskárosodást is okozhat mellékhatásként a magas frekvencia tartományban. Jó hír, hogy a szer elhagyása után ez legalább rendeződik.

    Persze ezeket csak úgy megemlítettem, tudom neked ezek nem újdonságok. Aki több mint 500 fülestípust végigcsekkolt már, az vagy nagyon ráér, vagy félig siket, vagy csak nagyon válogatós..de mindenképp jó a hallása.
    Akinek ugyanis rossz, az már max a második fülesnél befejezi a hangpróbát..

    Amúgy a hallásom református, a vallásom meg nagyon jó. Szóval kár aggódnod
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.08. 13:15:37