11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • Zephyr Retiring
    #1733
    Egye fene, mert ilyen kitartóan lökted itt a rizsát (a semmiről), most az egyszer kivételt teszek és fellebbentek egy titkot csak neked és csak itt a szerinted túlvezérelt remastered hangfelvételekről. Persze csak spoiler alatt, mert nem túl etikus az infó amit megosztok..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy picit elgondolkoztam aztán úgy döntöttem, magát az eljárást (illetve annak metódusát) inkább mégsem fedem fel, így is sok már az önjelölt hang-mekk-mester..viszont annyit elárulok, hogy ezek a hangfelvételek amiket túlvezéreltnek érzékeltek, valójában két kattintással visszaállíthatóak a normális 0 dB körüli részre anélkül, hogy bármiféle hangminőségbeli veszteség érné. Annyit segítek, hogy nem a normalizálás funkció kell hozzá, az ugyanis a hangerőt nem csökkenti, tehát továbbra is "túlvezérelt" (hangos) marad a hangfelvétel miközben a spektrumkép meg megfelelő szintet mutat..
    Legutóbb cucu Zoltán Erikája volt ilyen túlvezérelt. De csak volt...

    Remélem ezzel is tanultál valami újat mára de ha mégsem, legalább érdemes volt felkelned
    Nyugodtan kérdezz, ha valamit nem tudsz. Meglehet, hogy én sem tudom majd ami érdekel de legalább érzed majd, hogy én mindig melletted állok/ülök/fekszem (persze csak virtuálisan) és fogom a kezed/lábad (egyebed nem, másról ne is álmodozz)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.02. 07:11:20