11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • zsgaby
    #1671
    Ennél szerencsétlenebbül csak az autórádiókkal jártam. Anyám kocsiját hajtottam sokáig, abban semmi nem volt, belehákoltam a SABA-t :) Aztán az első autómhoz kaptam egy frankó kenwood-ot, aminek egyetlen baja volt csak, szét volt esve a csatlakozója, ami cpec kenwood csatlakozó volt. Fél év alatt találtam valakit aki újrakábelezte a csatlakozót, és a másik végére rakott egy szabványt amit csak rá kellett dugni a kocsiban lévőre. Nem sikerült túl jól, néha kontaktos volt. és elhallgatott a bal hátsó. Mondanom se kell hogy sehol sem lehetett olyan kenwood csatlakozót szerezni.
    Aztán másik autót vettem amiben volt egy cd-s clarion. A vásárlás másnapján, amikor először került lemez a lejátszóba, kigyulladt a cucc. Elkezdett füstölni, félreálltam és kitéptem azonnal, bár eléggé megégette a kezem. (a gyári cd sértetlen maradt)
    Vettem bele egy olyat ami már tud usb-ről és SD kártyáról zenét. Van rajta egy bazinagy LCD de számcímeket nem ír, RDS nincs benne, csak villog az a szar ahogy szól a zene:) Mondjuk legalább olcsó volt. innocd express a neve.
    Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2018.05.08. 08:27:14