11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • Zephyr Retiring
    #1566
    Így mobilról nehezen látom át, de mintha a frontok megegyeznének. Mármint paraméterekre és teljesítményre is ugyanaz az álló front az előbbinél, mint a házimozis szettben.

    Én direkt házimozihoz vettem a Magnat szettet, de ugyanúgy szólhat csak sztereóba is ha úgy akarom. De őszintén szólva én sokkal jobban élvezem mondjuk a korai Metallica stúdióalbumait is DTS 5.1-ben, mint sztereóban.

    Amennyivel több pluszt ad egy sztereó hang egy monótól, legalább annyival több plusz jön elő az 5.1-ből is a sztereóhoz képest. Vagy hogy egy másik stílust is kiemeljek, a Depeche Mode első albuma megvan gyári kazin, pcm sztereóban (tehát audio cd hangminőségben) és 5.1 DTS-ben is. Utóbbinál hallhatod a már jól ismert hangokat, csak már körbe-körbe, hol innen, hol onnan szólal meg egy dallam vagy egy cintányér :) Mintha egy teljes kört írnának le körülötted bizonyos hangok.

    Leírhatatlanul különleges és teljesen más élményt nyújt 5.1-ben hallgatni egy zenét, mint amit addig csak sztereóban hallottál. És hozzájön még olyan brutális basszus mélyhangtartomány, hogy élő koncerten érzed zenehallgatás közben magad..