11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • amaximus
    #1325
    1 lakásban bármilyen típusús 1db 80Wos erősítő is kiviheti az ablakot, de ebben valahogy mégsem látom az összefüggést egy rockoncerttel.

    bármilyen zenét meg lehet szimfónikusokkal támogatni úgy, hogy az belesimuljon a stílusba, fing vonósokkal, pop, dance, italo disco, akármilyet, ha nektek meg globálban az a metál zene, hogy melankólis ballada szól, vagy néha előkerül egy ballada, akkor elnézést, nekem más jutott eszembe, tévedtem, menjen a cső otthonra is. nincs is miről beszélni.
    bár egy apró szépséghibája azért van, otthon nem egy gitárt fogsz hallgatni némi szomorú énekelgetéssel,hanem egy komplett zenekart,akik hangosabban szeretnek zenélni a szomszédok tűrőképességénél.
    és a metál koncert sem csak gitárerősítésből áll. ki ne találd, hogy az egész koncerten 4 tonna csöves erősítő van a háttérben. vagy azért csöves erősítésű a koncert,mert 2-4 db gitárnál belekötöttek a körbe 2-4 db marshallt is.
    valóban hülye vagyok, de csak azért,mert leállok veled bohóckodni. sokadik tévedés volt, elnézést. jó mókázást.

    panelben halkan végülis bármi szólhat, itt már nem is az a cél, hogy egy metálzene jól szóljon, hisz kis hangerőn egy darab szovjet tévé képcsővéből épített erősítő is kiváló lesz, lassan meg ott tartunk, hogy jobb lenne egy fejhallgató és hozzá valami erősítő, annak kevésbé szab gátat a szobai hangerő. viszont negyedáron jobban fog szólni,mint a hangfalas változatú testvére.

    ha nem előbb, akkor legkésőbb majd egyszer visszanézek, bár itt elég a te munkásságod is.