11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • amaximus
    #1270
    a lemezeid is beszarhatnak,fizikai sérülés is érheti őket, pótolhatatlanul akár el is lophatják stb ettől sokkal biztonságosabban és akárhányszor többszörözve tárolhatod életed zenei gyűjteményét zsebnyi helyen.akár az egészet mindig magaddal viheted vagy online elérheted,sorolhatnám az előnyöket.és a forrás minőségromlása nélkül bármennyiszer lejátszhatod.
    kiszámoltam csak neked, egy mai átlagos 4terás 30eFt hddre kb. 8900 óra zenét tudsz felrakni cd lossless flacben,ez szerintem többszöröse annak a zenei mennyiségnek,amit te otthon több szobában szerteszéjjel, 50 polcon, 20 dobozban tárolsz,pakolsz,és ha kell,akkor még hurcolászod is mindenfelé.
    a digitális tárolásnak 99%ban csak előnyei vannak, egyet nem adhat, fizikai kapcsolatot, el kell dönteni tehát, hogy szelfizgetni, tapizni,fogdosni akarod a zenéket vagy hallgatni.
    eltelt nálam is pár év,mire nagyjából 20 év kazetta, cd,vinyl gyűjtögető életmód után ezt átgondoltam és most már úgy érzem, kizárólag zenehallgatási szempontjaim alapján nem döntöttem rosszul, hogy mára már szinte kizárólag a digitális tárolás felé mozdultam el.

    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.11.06. 17:15:34