11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • amaximus
    ez igaz, te mekk mester vagy, én meg ritkán bütykölök, még kevesebbet a sufniban, de éveket, évtizedeket töltöttem azzal hogy megtaláljam az igazit. ha ez nem is sikerült maradéktalanul, de annyira igen, hogy egyelőre ne hajkurásszak még jobb után. tudom, sokan hasonlóképpen rendelkeznek már tapasztalatokkal, csak más az igényük vagy a hallásuk. ez így van jól.
    a sok mekk mesterséged, valószínű ez a kettőnk közötti alapvető különbség,amiért te még sok mindent nem hallhattál.
    az tény, az otthoni hifiben (mondjuk úgy új árán 2-5 milla alatt) a legritkábban találkozni "olyan egységgel, ami minden zenei stílust egyformán jól kezel".
    az is tény, hogy az összes,általánosan ismert vagy népszerű techszerkentyű nem tartozik ide (komplett rendszerszinten értve). akkor sem, ha néhányan megesküsznek erre vagy arra, mert ők az ismert vagy meghallgatott cirka pl 12ből aztat kurva jónak hallották. én ugyanezt kb. 130 féle variációban ítélem és hallgattam már meg, és így teljesen másképp hallom, hogy mivel van a bibi. nem érdekes, nem ez a lényeg, az igényeket kell összeilleszteni a lehetőségekkel, és ha sikerül,az többnyire már elég is. pl mostanában egyre több olyan pofátlanul olcsó "az egy kínai szart" is hallottam,amitől ,tehát van remény, sokat fejlődött a szegmens, mára már a leggyengébb része a jobbnak mondott hifi rendszereknek a hangfal. sajnos ezzel a véggel lehet a legnagyobbat bukni az egész rendszer összképének megítélésében.

a kispolszki is saját élményen alapul, egyszer vezettem 20 percig bp-en nagy forgalomban, hát nekem azóta sem volt olyan halálközeli élményem,mint akkor.
    kb. száguldó kamionok közt cikázni egy gokarttal élményt adott.