11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • Zephyr Retiring
    #1028
    Nagy kedvencem volt mindig is ez a széria, de elmesélem, én miért nem vettem meg még eddig..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira tetszett, hogy beszereztem még az eredeti korabeli magyar nyelvű Panasonic/Technics katalógust is, amiben ez a széria szerepel. Kivesézik aprólékosan minden részletét, különösen a technikai paramétereket, bár ezek valamiért mindig szebben festenek, mint a valós stúdió mérések eredményei
    Sajnos van régóta már egy rossz szokásom. Vágyok valamire, annyira, hogy kerüljön bármennyibe (de nem árt ha annak a feléért kapom meg) én beszerzem, ha törik, ha szakad. Aztán két napig csodálom, kapcsolgatom, pucolgatom, majd bekerül valamelyik szekrényembe és vagy 5 évig el is feledkezem róla..
    Számtalan hifi ketyere járt már így velem, sajnos. Inkább emiatt perlekedik velem (jogosan) az asszony, és nem azért mert már megint vettem valamit. Egyszer úgy 5 éve történt az ominózus eset. Volt itt a városban (már bezárt rég) egy olyan kereskedés egy magánháznál, ahol hifik is voltak többek közt. Ennek a külön elő-végfokos Technics-nek botlottam bele a midi változatába kompletten.
    Deck, pre és power, surround eq, digitális rádió és többtáras cd lejátszó külön rack-ekben, eredeti hangfalakkal és távval, gyári magyar nyelvű kezelési útmutatóval csak egy 20-asért! Hibátlan állapotban, pezsgőszínben.
    Volt is nálam egy 20-as, tehát gondolkodás nélkül meg is vehettem volna.
    De eszembe jutott az egyik műhely szekrényem, ahonnan egy hasonlóan szép fekvőkazis láboncsatlakozós! ritka midi tornyot szedtem ki szintén gyári falaival kompletten. És már 4 éve nem láttam!
    Megsimogattam a Technics-et és távoztam..


    Mit mondhatnék még? Ilyen is van
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.06. 21:56:28