11b8e1v.jpg

Akusztikai szórakoztató elektronika
  • amaximus
    #1011

    istenem! néha rád jön az értelmetlen szófosás, amit öncélú önigazoló ömlengéssel próbálsz feldobni vagy elmélyíteni, és ilyenkor mindig azt hiszem, ezt nálad csak bizonyosan súlyos és gyógyíthatatlan fokozatú, mélypszichológiai végstádiumos kényszerképzetek okozhatják. pedig nem. te ilyen vagy, alapból. ilyen igen súlyos. majdnem mint én, de te még jobban. ennek viszont örülök, mert tudom, hogy akkor nem is én vagyok a legrosszabb,ami bárkivel vagy az emberiséggel megtörténhet. néha ennek is örülnöm kell. de nincs mindig kedvem,erőm, lelkesedésem vagy időm ahhoz, hogy hosszasan cáfolgassam a sok baromságot,amik leírására fordított idődet inkább a szabadban, hideg levegőn meztelenül futkározással töltenéd el, mert egyrészt az egészségesebb, drasztikusan javítja a vérkeringést, másrészt a friss levegő sokat javít az agyi kondíciódon is, ami ha esetleg nálad tudna javulni, akkor az ezáltal felgyülemlet és számodra megtartani feleslegesnek gondolt energiatöbbleted sokkal értelmesebb hszek írogatására is elhasználhatnád. ésatöbbi ok-okozat,amivel mindenkinek csak jobb lenne.

    hagyjuk ezt a sok értelmetlen süketelést, meg a még értelmetlenebb -legalábbis ide, a témába vágóan nekem teljesen haszontalan - cikkek idézgetését, szóval csak címszavakban:

    -más a "normális" hifi és autó hifi értékrendünk, ez pár hónap alatt azért szerintem nem csak nekünk kettőnknek, de más ártatlan és megdöbbent majd pánikszerűen tovább iszkolt nézelődőnek is kiderült. míg a tiedbe belerak-ná-nak minden bizbaszt, ha lenne, addig az enyémbe ez szükségtelen.mint az otthoniban is.

    -igen tudom, van aki 0,2-1 W-os teljesítményből kipréselt 100-120dB-től is meg tud süketülni, gondoltam, hogy csúcsképzett hangmérnök lévén a "teljesítményt" éltszerűen érted, hogy az nyilvánvalóan attól függ, hogy a hangforráshoz milyen közel rakod a dobhártyád és ott mekkora hangnyomás és mennyi ideig nehezedik rá, de azt is tudod nyilván (hisz mindent tudsz a magad módján), hogy egy kocsi erejét (teljesítményét) a köznyelben lóerőben vagy kW-ban "mérik", nem pedig a lényegesebb értéket képviselő forgatónyomatékban (és most az egyszerűsgét végett hanyjuk az rpm-eket is), a zenében és pórnép között ez is ilyen dolog, általánosan értettem, nem pedig úgy, hogy te milyen vasember vagy, mert álltál a prérin, ahol egy hektár földön 360 fokos 3D-ben egymillió wattnyi bemenő vagy kimenő teljesítménnyel 80db hangfallal lesugározták a teret és te olyan faszán álltad, mint egy öreg 600 éves tölgy az időjárás viszontagságait. igaz, hogy a füledbe ettől még csak tizedannyi hangnyomás vagy energia jutott be,mintha felvettél volna egy jó fülest és kib. hangerővel tomboltattad volna 12 órán át valamelyik techno- vagy rock fesztivál best of-ot, de te igyekszel mindig elveszni a lényegtelen részletekben.

    a másik újabb szokásos hülyeséged meg az alábbi videó.nincs itt semmilyen csúcsról szó, ez reklám. van akit izgalomba hoz, van akik más máshol,más márkákkal, más cuccokkal ugyenzt megcsinálják, ha a pszichopata vevő megfizeti nekik.
    a tököm szedetné atomjaira a zsír új camaro-ját, hogy belekössenek 10-12 hangszórót és 1km kábelt + pár villogó erősítőt.
    arról nem szól a videó, hogy ez hogy szól (biztos jól,biztos hangosan, de nem biztos, hogy nekem tetszene is, mármint annyiért,amennyiért ezt a szettett belepakolják)

    autohifit be tudnak építeni, de egy értelmes youtube videót már nem tudnak kirakni hozzá?
    2.40-3.23-ig néma sötétség megy, nem lehet, hogy ezt pont neked csinálták? mármint a sötétséget,amivel szeretsz szimbiózisban élni?!

    na, zen-éjjé valamit, de ne írj sokat hozzá!