Suzuki Bandit 650 - 1250
-
Pityi74 #60 Jó reggelt!
Egy GSF 650SA,2008-as évjárat,bordó.Augusztusban vettem és nagyon bejön.Előtte egy gs500-ast hajtottam,nem volt vele semmi baj,nagyon hálás kis jószág volt,de a kettőt nem lehet összehasonlítani.A Te motorod nagyon szép,olyan,mint egy ékszeres doboz.Nagyon szép helyeken jártál,remélem hogy Nekem is lesz részem hasonlókban.Nem kell kétszer mondani,ezért kérdezek:Szeretnék hátsó dobozt rakni a gépre és két megoldás között vacilálok.
1,SW motech alu rack (ismered?)a kapszkodóra lehet felszerelni,majd arra a doboz specifikus platni.Kérdés mennyire stabil és mit bír?
2,A másik megoldás az a fajta,amikor a hátsó lábtartótól indul egy nyúlvány két oldalról és azokra van rárakva a platni és a doboz.
A másik a plexi kérdés.Látom,hogy neked az állítható verzió van(gondolom jól működik).Én szeretném megőrizni a sportos jellegét a motornak és ezért olyat találtam az MRA-nál,ami egy kicsit hosszabb a gyárinál és a teteje egy kicsit kifelé ível(gondolom megdobja a levegőt).Erről van valami tapasztalatod?
Köszi