• kisemlős
    Nagyon beleélted magad.

De gondolom, az atomerőművekben, főleg, hogy várható egy katasztrófa, műholdas telefonok vannak. Sőt, valószínű, hogy egy szerencsétlenség esetén nem is a személyzet, hanem a számítógépes rendszer küldi el az információkat. Tehát, bár az infrastruktúra oda, vezetékes, mobil telefon, utak, vasút, azonnal érzékelték a problémát, valószínűleg a műholdak is folyamatosan pásztázzák a vidéket.

A katasztrófahelyzetekre vannak előre kidolgozott mentési tervek, és abban részletes priorítás. Persze, hogy mindenkinek szüksége lenne a helire, csak a válságközpontokban a vezetőket ez nem érdekli különösebben, miután összeszedik a „fontos embereket” vegyi üzemek, biológiai laborok, atomerőművek lehetnek az első helyeken.

Szereltem pár japán motort. Jó lenne kép az elmosott generátorokról, hogy mi a fene tette őket tönkre, mert el nem tudom képzelni, amiket én javítottam, ott még az adagoló is a blokkba volt süllyesztve.
    Max, azt tudom elképzelni, hogy eltemette az ár, és egyszerűen nem találják őket a törmelékek között. Ha esetleg valaki találna képet…

Üzemanyag.
    A közelben tartózkodó teherhajókból helivel oda lehetne szállítani, vagy elkezdeni gyűjteni a roncsokból, megannyi módja van az üzemanyagszerzésnek. Itt már a hadsereg dolgozik!