#190Ha te ennyi káromkodással és sértegetéssel bármilyen iskolát végigjártál akkor csodálkoznék.
Mutassam a diplomámat? Ha annyira akarod, akkor megteszem. Az, hogy valaki mennyit káromkodik hozzád hasonló tudtalan, nagyszájú idióta trollok miatt,akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak vagy nem is akarnak válaszolni az nincs összefüggésben azzal, hogy milyen szinten van a természettudományos és mérnöki tudása...
Szerintem te egy 4x-es nyugdíjas katona lehetsz, a módszerváltás előtt és utána pár évig volt szokás ilyen szóhasználattal és alulképzettséggel hatalmi pozícióba kerülni, ahol ez volt a divat mind a 10 alád sorolt ember kapcsán. Most pedig láthatóan itt éled ki magad.
Ha csak 30 másodpercet rásznnál, akkor kiderítenéd, hogy ki vagyok. Láthatólag még erre sem vagy képes.
Az adatlapomon minden adat valós - nem bújok az anonimitás mögé, mint a fórumtrolok, lásd TE - a nickem mindenhol ugyanaz és nem nehéz kitalálni a valódi nevemet, ami egyébként ott van az adatlapon... Kép is van rólam.
Annyit segítek, hogy Szigetszentmiklóson tudommal legalább két Molnár Balázs van. Én vagyok a fiatalabb. (Ugyanis ismerem a másikat.)
Nos, te ki vagy? Lássuk mekkora az arcod.
Én is kérdeztem már a környezetre való hatásokkal kapcsolatban sok mindent, valahogy sosem kaptam választ.
Nyist ki a szemed, tanulj és értelmezd azt - dózis, felezési idő, stb. - ami a többiek már leírtak. Ha nem megy, az nem a mi hibánk.
Tudod az hogy lelépsz a járdáról szétnézés nélkül, az a te döntésed.
És még soha a világon nem ütöttek el a zebrán szabályosan átkelőt ugye? Mert én róluk beszélek. Csinálhatsz mindnet szabályosan, akkor is véged lehet, mert simán nincs szerencséd más balfaszok miatt vagy szimplán tényleg baleset törénik, ahol nincs vétkes fél. (pl. szívrohamot kap a sofőr). Mert ennek az esetnek is cirka sokszázezerszer vagy milliószor nagyobb a kockázata annál, minthogy egyáltalán többletdózsit kapsz, ami nem azt jelenti, hogy az halálos vagy egyáltalán káros.
Az, hogy pl. vétlen félként közlekedési baleset áldozata leszel szintén kb. ennyivel valószínűbb. Paks miatt még egyetlen magyar állampolgár sem kapott többletdózist az ott dolgozókon kívül, de évente cirka 1500 ember hal meg balsetben és kb. ennyi lesz félnyomorék vagy szenved maradandó sérülést.
Ha mondjuk egy atomerőművel gond van és emiatt sérül az élettered, azt egy közelben lakó csak elszenvedi nem dönthet róla.
A fenti két példában hol dönthetek Sehol. Annyi fakezű vaksi embernek van jogsija, hogy az már fáj...
És annyi hozzád hasonló ember hallathatja szavát, hogy az is fáj.