A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
Köszi, ezt szépen összefoglaltad, én is így képzeltem el. De már-már valószínűtlen volt számomra is picit. :)
Nekem még annyi hozzávetésem lenne, hogy Anikó-Levente duó most az egész (fél) heti adás alatt egymást szidták, míg mára ugye megint a legnagyobb rendben volt köztük minden. Megkockáztatom ez Bettinának volt üzenet a jövő hétre, hogy hagyja békén a párost - mondom mindezt azért, mert ugye most Anikó "megfenyegette" Rolandot, hogy bosszút áll és nem egyedül, ha kipenderíti a védettségével Leventét. Ami ugye nem történt meg. De jövő héten lányok választanak megint..., és védett Edina meg Márk...
Másnak ez a színjáték sem volt nevezhető, hacsak, amit Anikó is mondott, hogy Pít áll a háttérben, ahogy a múlt heti kiesésekben is bőven benne volt a keze, Anikó lehet így akarja ugrasztani a bokorból, de vajon mi célból? Amikor Andrea meg megállás nélkül azt szajkózta egész héten, hogy most kell Anikóékat robbantani, mert a veszekedések miatt semmi értelme, hogy együtt maradjanak és ez jó ómen lehet arra, hogy Anikót kirakják.
Vagy mindez nem igaz és tényleg ilyen hektikusan hiperaktív egy nőszemély, akinek még a menstruációs feszültsége is 3 nap alatt elmúlik a szokásos kábé egy hét helyett. :)
Érdekes lesz na, azért Kírát sajnálom, jól nyomta, bosszút is állt, még Anikót kirakhatta volna, de végül is Melákot kitette, akinek a legnagyobb volt anno az öröme ebben.