A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • OptimusPrime
    Kicsi OFF:

Én mást mondtam volna?!

Jól sejted, hogy Noémi magyar származású, ezt is írtam, hogy a nagymamája miatt tanult meg magyarul, ezt mondta Ő is a bemutatkozó filmjében, másfelől meg egy olyan városban is született (Nagykapos), ahol a magyarság aránya 2001-es adatok szerint 50% volt (ez az az arány, aki bevallotta, hogy magyar). Így ésszerű is a következtetés.

Az asszimilálódást nem vitatom, a városban két iskola is van, egy teljesen magyar és egy teljesen szlovák nyelvű intézmény is, Noémi ez utóbbiba járt, így asszimilálódott igazán. Azért is ment Pozsonyba főiskolára (mert a szlovák nyelvet erősítették benne (miközben azon fiatalok, akik a magyar iskolába jártak inkább jöttek Budapestre vagy mentek Komáromba tanulni)).

A politikát is belekeverhetjük akár, hogy pont akkor leadni egy ilyet, amikor Szlovákiában éppen egy Fico nyert választásokat és biztos ki lehetett volna ezt vágni..., de biztos ki lehetett volna?
    Azt mondani, hogy gyerekek, erről akkor mélyen hallgasson mindenki, mert mi nem adjuk le adásban? Ugyan már, ez Pandora-szelencéje volt, abba ezt visszazárni nem lehetett már.

OFF OFF!