• Gerygrey
    #36
    Na, így egy óra teszt után:

    Pozitívumok: egy darab. Végre nem kattog össze-vissza, amikor egy linkre kattintok. Amíg IE-t használtam, sose értettem hogy ennek egyrészt mi a funkciója, másrészt hol a picsába lehet letiltani. :)

    Negatívumok:
    - lapfülek a címsor mellett. Miért nem lehetne alatta, mint minden értelmes böngészőben? Hogy lehet átállítani?
    - Kezdőlap gomb a jobb szélen. "Végül kevesebb, mint 25%-a használta a Kezdőlap (Home) gombot." - nem lehet, hogy pont azért, mert így el van dugva? Ez valami új divatőrület, a FF4-ben sincs alapból Home gomb, úgy kell visszarakni (mentségére szóljon, hogy legalább visszarakható, és oda, ahol nekem kényelmes: a vissza gomb mellett)
    - Mi a tököm az a bing? Értem én, hogy nem megy túl jól a biznisz, az MS nyomni szeretné, de ha én mégis inkább keresőt szeretnék használni helyette, akkor két kattintásnál ne legyen több átállítani.
    - Nagyon idegesítő: ha a tab soron egy üres részre duplán kattintok, új tabot kéne nyitni, nem teljes képernyőre váltani.

    Apróság: miért hívja következetesen "internetbeállítások" néven a beállítások menüpontot? Nem az internetet, és még csak nem is a hálózatot akarom beállítani (ezekre amúgy sem kínál semmiféle lehetőséget) csak a böngészőt :)

    Röviden összefoglalva: az IE9 teljes fejlesztési- és marketingköltségét nyugodt szívvel átutalhatta volna a MS a japán cunami áldozatainak.