Megjelent az Internet Explorer 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ami fontos, a biztonság, modern, szabványos megjelenítés, kezelhetõség és a kiegészítõk.
Ezért webfejlesztõként az Ff-et használom.
Emellett persze telepítve van még 4+1 böngészõ, mert ugye mindenhol jól kell megjelenjen a munkám.
http://goo.gl/gd6Zi5
- Egy óra teszt alatt nem sikerült megtalálni hol lehet beállítani? Jobb click, fülek külön sorban (nem tudom, hogy ez a konkrét fordítás, nekem angol)
- Régen sem használták sokan, én sem használom.
- Át lehet állítani kb két kattintás. Egyébként a bing egyáltalán nem rossz, sokszor jobb találatokat ad mint a kugli
- Ha külön sorban vannak a tabok akkor újat nyit duplakattra.
- Mert windows vezérlõpultban kissé furcsán nézne ki az ie beállítások...
Nem tudom mire ment el neked az 1 óra teszt...
2: micsoda hatalmas probléma a Home gomb elhelyezése...
3: a bing egy keresõ. Olyan mint a Google. Két kattintással alapértelmezettre lehet állítani. Ezt elég egyszer megcsinálni...
4: nem KELL új tabot nyitnia - ez így lett megcsinálva.
Apróság: nem tökmindegy?
...
Pozitívumok: egy darab. Végre nem kattog össze-vissza, amikor egy linkre kattintok. Amíg IE-t használtam, sose értettem hogy ennek egyrészt mi a funkciója, másrészt hol a picsába lehet letiltani. :)
Negatívumok:
- lapfülek a címsor mellett. Miért nem lehetne alatta, mint minden értelmes böngészõben? Hogy lehet átállítani?
- Kezdõlap gomb a jobb szélen. "Végül kevesebb, mint 25%-a használta a Kezdõlap (Home) gombot." - nem lehet, hogy pont azért, mert így el van dugva? Ez valami új divatõrület, a FF4-ben sincs alapból Home gomb, úgy kell visszarakni (mentségére szóljon, hogy legalább visszarakható, és oda, ahol nekem kényelmes: a vissza gomb mellett)
- Mi a tököm az a bing? Értem én, hogy nem megy túl jól a biznisz, az MS nyomni szeretné, de ha én mégis inkább keresõt szeretnék használni helyette, akkor két kattintásnál ne legyen több átállítani.
- Nagyon idegesítõ: ha a tab soron egy üres részre duplán kattintok, új tabot kéne nyitni, nem teljes képernyõre váltani.
Apróság: miért hívja következetesen "internetbeállítások" néven a beállítások menüpontot? Nem az internetet, és még csak nem is a hálózatot akarom beállítani (ezekre amúgy sem kínál semmiféle lehetõséget) csak a böngészõt :)
Röviden összefoglalva: az IE9 teljes fejlesztési- és marketingköltségét nyugodt szívvel átutalhatta volna a MS a japán cunami áldozatainak.
LZ forever
- az URL sorban még mindig csak url cím alapján lehet keresni, az oldalak címe alapján nem (lásd Firefox 4)
- ha nagyítasz (kicsinyítesz), akkor nem csak az adott tartományhoz tartozó oldalt nagyítja (kicsinyíti), hanem mindent, amit onnantól kezdve megnézel.
- szegényes kiegészítõ kínálat
- fagyások - igaz, már nem az egészet viszi, hanem csak az adott fület, itt mindenképp fejlõdés van :D
stb stb..
LZ forever
Internet Explorer 9.0 Windows 7 32-bit
Internet Explorer 9.0 Windows 7 64-bit
én is W7 32-bit SP1-et használok, a 64-bithez azért kell gépigény is...
Internet Explorer 9.0 Windows 7 32-bit
Internet Explorer 9.0 Windows 7 64-bit
Tessék, itt a 64 bites, a Google csodája... Amúgy én is 32 bites Win7-et használok, de Internet Explorer-hez is csak addig nyúlok, amíg leszedi a Chrome telepítõfájlját... Utána nem is látom többet xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mégsem teszem!
miert nem lehet a fav ikont athuzni a bal oldalra??? engem kib. zavar. elturtem a 8-as IE melos gepen, mar meg is szoktam (mar ahogy lehet) en hulye meg felrakom ezt a moslekot most....
hogy lehet uninstallani?
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Addig meg mehet a flém.
Hajrá róka!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.