• Molnibalage
    Nos azért, mert mint gondolom te is tudod, sőt nem is véletlenül hozod ezt fel mint érvet: Senki nem tudja a globális folyamatokat még megsaccolni sem. Pl. olyan apróságokat sem mint pl. időjárás, vagy a termőföldekben végbemenő pontos folyamatok, stb stb.

Mit jelent az, hogy pontos? A műholdas hozamprognózis meg ugye nem is létezik ugye? Meglepően pontos tud lenni.

Ez nem igazán jelent problémát, egyszerűen le kellene mondaniuk a hatalmon levőknek a központosított és ezáltal könnyen kontrollálható energiatermelésről.

Az energatika szerkezete nem véletlen olyan, amilyen. A természettudományokat és a műszaki alkalmazást képes befolyásolni a politika, de azér mindnnak van határa.

Ráadásul nem mondtam hogy nem kell atomenergiával foglalkozni (megjegyzendő ordítozni sem szoktam :S), viszont jelenleg az a nagy helyzet, hogy nem tudjuk megfelelőképpen kontrollálni a nem várt eseményeket és a normális működés közben keletkező hulladékot sem.

Azt sem tudom, hogy hol kezdjem cáfolni ezt a tömény hülyeséget. Igazság szerint már belefárdatam az n+1-dik ilyen begépelésébe. Tényleg olyan nehéz használni a keresőt és tanulni...?