• Elk Hunt
    #28
    Hát mindenesetre hallatunk egy építő jellegű hozzászólást. Köszönöm a tanácsot, részemről el is töltenék egy huzamosabb időt ott 100x mint itthon... A hozzászólásod többi részérével személy szerint nem foglalkozok, mert "legyőzől a rutinoddal"... :-D

    Na de japántól elvonatkoztatva lássuk, hol lehet/van ilyen hely:
    - Hmm, pl itt van pl. egész közel Olaszország és Szicília. Gondolom hallottál már ezekről is. Ha megnézed ezeknek a vulkánoknak a környezetét amik itt találhatóak, szembetűnő, hogy egy kicsit nagyobb a népsűrűség, mint Japán érintett része. Csak idő kérdése.
    - Kicsit messzebb, az egész nyugati part észak és dél Amerikában...
    Nos, azzal egyet lehet érteni, hogy meg van az a bizonyos %-os esély, hogy ezeken a helyeken előbb-utóbb környezeti katasztrófa fog történni. Valószínűleg tudják is. Nos ha nem lennénk ennyien valószínűleg más lenne a helyzet.
    Ők ott élnek, oda születtek, valószínű, hogy több generáció óta így megy ez. Van választásuk? Igen és nem. Csak gondolj bele, mielőtt minősítenél bárkit.

    Mindazon által menj, mondd meg azoknak az emberek itthon akiket elöntött a belvíz, árvíz, hogy ezt megszívták(!), mért élnek ott? Biztos népszerű leszel.