Az egész internet megmozdult a japán földrengés hírére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hegy tetejérõl meg szebb a kilátás és élvezetesebb lenne ott élni én úgy érzem 😄
Turista látványosságnak meg elmegy, mint egy Atlantisz XD
Azt is keresik, pedig ott van az orruk elõtt, csak nem tudják melyiket válasszák meg a névtáblának 😄
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Na de japántól elvonatkoztatva lássuk, hol lehet/van ilyen hely:
- Hmm, pl itt van pl. egész közel Olaszország és Szicília. Gondolom hallottál már ezekrõl is. Ha megnézed ezeknek a vulkánoknak a környezetét amik itt találhatóak, szembetûnõ, hogy egy kicsit nagyobb a népsûrûség, mint Japán érintett része. Csak idõ kérdése.
- Kicsit messzebb, az egész nyugati part észak és dél Amerikában...
Nos, azzal egyet lehet érteni, hogy meg van az a bizonyos %-os esély, hogy ezeken a helyeken elõbb-utóbb környezeti katasztrófa fog történni. Valószínûleg tudják is. Nos ha nem lennénk ennyien valószínûleg más lenne a helyzet.
Õk ott élnek, oda születtek, valószínû, hogy több generáció óta így megy ez. Van választásuk? Igen és nem. Csak gondolj bele, mielõtt minõsítenél bárkit.
Mindazon által menj, mondd meg azoknak az emberek itthon akiket elöntött a belvíz, árvíz, hogy ezt megszívták(!), mért élnek ott? Biztos népszerû leszel.
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Olvasva a hozzászólásodat, olyan érzésem volt, hogy "na de marhák voltak ezek, hogy ott éltek!" Gondolom nem úri passzióból laktak ott, vagy bárhol máshol a világon ilyen helyeken. Csak nem tudom mi lenne pl. ha amcsikat lepné el így a víz stb.
Na de nem kell messzire menni, itthon is vannak területek, bár gondolom a panellakásod 3 emeletérõl Te máshogy látod a dolgokat.
Remélem azért hamar talpra állnak!
Japán lányok gyûjtöttek az iszapkárosultaknak
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Egy vulkán mellet, mi a garancia, hogy nem önti el a forró láva a házikót?
Én csak azt akarom mondani, hogy soha nem tudunk elég elõvigyázatosak lenni, ha nem megfelelõek a körülmények.
Aki meg akarja élni a nyugdíjas kort, akkor ne ilyen helyeken lakjon.
Kockáztatták az életüket, hogy veszélyes helyen laktak, benne volt a sorsukban, hogy kacsaúsztató lesz az egész tartomány, mért kéne azokat sajnálni, akikre a természet lesújt vagy olyat épít ami egy pillanat alatt összedõl, mert az úgy szebb.
Miért is? Rendben küldj a szegény országoknak pénzt. A pénz 80%-át az átadást követõen egybõl lenyulják a korrupt tisztségviselõk illetve a helyi terrorszervezet, amibõl aztán majd fegyvereket fognak venni és egymást gyilkolászni. A maradék 20% esetleg tényleg eljut az éhezõkhöz, amit aztán elköltenek két nap alatt a felnõttek, esetleg 1-2 gyerek is kap némi kaját, majd megküldhetsz nekik pénzt hogy újból lõszert és fegyvereket vegyenek...
Ehhez képest japán önfentartó, nem segélyekbõl élnek már évszázadok óta és náluk valószinüleg a pénz tényleg arra megy, amire szánták.
Elõbb kéne szegény országoknak pénzt küldeni ahol gyerekek éheznek mint japánnak...
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7