• Lucy in the Sky
    #26
    Ne hasonlítsuk, de azért az 55 reaktoruk közül valamelyik körül mindig van valami hepaj, és nem a grínpíszesekre gondolok.

    Itt például hogy a viharba lehetett a földrengéskor automatikusan lekapcsoló reaktorok vészhűtőrendszerének energiaellátását _kettő_ darab forrásból biztosítani?!
    Kettő áramforrás, amiből az egyik (a hálózat) földrengésre elég érzékeny, meg is adta magát tegnap, marad 1 aduászod (dízelaggregátor, X darab) ha gebasz van. Hát az anyatermészet vagy a sors - ahogy tetszik - überelt, a gépek beszartak, mind, vagy az üzemanyagellátás, ki tudja, nem túl közlékenyek, majd egyszer megtudjuk. Nesze neked redundancia... Egy atomreaktornál 'áze...

    Ez is csak üzlet, sajnos úgy látszik időnként szükségszerű egy ilyen eset hogy észbe kapjanak a profithajhászó öltönyösök. Hatalmas kár ez világszerte az atomenergia jövőjére nézve, jó érv a sötétzöldeknek. Fasza.

    Nem beszélve szerencsétlen japókról - kedvelem azt az országot meg a népét, borzasztó látni ezt az egészet, remélem nagyobb bajuk ennél már nem lesz..