• opeca
    #30
    Megnéztem, korrekt kis film volt! Már vagy a hálivúd iránti elfogultságom miatt, vagy nem tudom de nekem sokkal jobban átjött a Crying Fist, mint a The Fighter. Valahogy sokkal jobban átjött a "lecsúszott bokszoló érzés" mint a The Fighter-ben.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Az, hogy kiáll az elején a térre egy szakadt melegítőben, ziláltan, az olimpiai ezüsttel a nyakában és fizetni lehet, hogy üssék, az nagyon el volt találva. 1 perc elég volt, hogy átjöjjön az egész lecsúszott életérzés, amit a Fighterben sehogy nem jött át nekem. Persze hozzá kell tenni, hogy Choi Min Shik megint nagyot alakított.

    Persze más típusú karaktert alakított ő, meg Bale is, de nekem sokkal meggyőzőbb volt Choi Min Shik alakítása. Valahogy sokkal jobban átéreztem, hogy ő valaha tényleg eredményes bokszoló volt.

    Az egyetlen ami nekem űrt hagyott az az, hogy én azt hittem, hogy a srác meg a lecsúzott bokszoló valahogy összefutnak, és mondjuk az edzője lesz vagy ilyesmi. De nem ez volt a forgatókönyvíró terve. Csak vártam mindig mindig, hogy mikor hogy fognak összetalálkozni az útjaik, de aztán nem történt meg. Csak ugye a legutolsó pár percben. De így is tetszett, csak félrevezetve éreztem magamat egy kicsit, de annyi baj legyen:) Simán 7.5-öt érdemel a Crying Fist.