Doktor Kotász#95
Wilcox.
Neked fogalmad nincs miről beszéltem. Én értem, hogy mit nem értesz abban, amit mondtam. Hiába mondok valamit, te egy teljesen más dologról kezdesz el beszélni. De megnyugtatlak, hogy én sem azt gondolom, amit te hiszel arról, hogy mit gondolok. Tehát nem az állításaiddal száltam vitába, mert annak köze nincs ahhoz, amit valójában írtam. Egyszerűen csak elbeszélünk egymás mellett, mert én beszélek valamiről, te meg valami józan paraszti logika mentén valamiről, amit tévesen kihámoztál a mondandómból.
Ebből a megfontolásból teljesen értelmetlen azt hangoztatnod, hogy nem vitatkozol velem többet. Eddig sem azt tetted, csak terheltél a folyamatos értetlenkedéseiddel.
Na most meg ez az UFO magazin. Nem mondhatni, hogy bármilyen szinten is érdekelne félidióták vizionálása az állítólagos UFP-s elrablásukról. Évekkel ezelőtt vendégségben szarás közben beleolvastam a vécén. Baromságokkal volt tele.
Megkérlek, hogyha írok valamit, és te válaszolsz nekem, és én azt mondom, hogy valamit félreértettél, nem erről beszéltem, akkor ne rám legyél mérges.