bino512#6
a 2 ő nagyon jó volt,játszottam vele vagy 1 hónapot durván...a 3 ... kb 3 nap XD story nem rox de lapos...nem lehet annyira megszeretni a karaktereket mint a 2 ben...a textura betöltés valami borzalom...a story rövid semmi epic...ha alsógatyában viszem végig ugyan annyi sebzést viselek el mint nyakig páncélban... és még sorolhatnám hogy miért nem jött be :D pedig nagy fable fan vagyok...de ez a rész valahogy mégsem lett az igazi..
A birodalom irányitása meg szóra sem érdemes:D
SPOILER____vigyázzáááá:D
__
__
Megkapjuk az irányitást...van 1 évünk ha jól emlékszem, hogy összegyüjtsünk x összeget...me a kincstár full üres meg stb..stb..
Az a nagy irányitás hogy pár naponta..választhatunk hogy mit fejlesszünk fel és honnan szedjünk be több pénzt...nagyon menő XD kb 5 ilyen van abban a játékrészben és vége az 1 évnek :D:D jó persze mászkálhatunk...
De pl senkit nem érdekel hogy én vagyok a király és este bemegyek a SAJÁT boltomba... jön a katona ..stb ez illegális meg stb XD SAJÁT BOLT + király vagyok XD:D:DD Végülis ja igy müködik :D
------------------------------------------
Tehát ez a rész valami szörnyű lett a 2höz és az 1hez képest:) Remélem a pc-s jobb lesz...bár portolt tehát valszeg még az irányitás sem lesz kiforrott.